tvär vändning

Hej på er! Alltså mitt liv de senaste veckorna.... Allt har varit så himla oklart och beslut har ändrats hit och dit, stora beslut har tagits och avbrutits och nya beslut tagits. Men nu tror jag att det börjar lugna ner sig med förändringar i alla fall. Dock ser mitt liv idag inte alls ut som jag trodde att det skulle göra för bara nån vecka sen. Men jag pluggar i alla fall 125%, alltså mer än heltid. Och jobbar även på Ica vissa kvällar, helger osv. Sedan har jag börjat rida en d-ponny som jag ska rida 2 ggr/veckan. 
 
Orginalplanen för detta halvår var egentligen lite jobb på ica, plugga 25%, inte ha någon häst jag måste rida och bara fokusera på mitt mående, att inte stressa och bli glad och frisk igen. Men nu ser det ut som det gör och jag är än så länge faktiskt helt okej med det. Visst, det kommer bli mycket ibland. Men jag utvecklas ju ändå i alla fall. Både med kunskaper inom det jag pluggar (kurs 1 är genus och jämställdhet, kurs 2 är psykologi) och sedan får jag ju en chans att både hålla igång och utveckla min ridning. 
 
Har under de senaste 2 veckorna även haft nollning och då fått lära känna massa nya människor och några som jag verkligen tror jag kommer fortsätta umgås med framöver. 
 
Men denna vecka blir det fullt ös - medvetslös typ. Har föreläsningar varje dag, samt jobb på fredag och välkomstfest och ska även luncha med bästakompis-gänget då en av dom flyttar till london på söndag (!??!?!). Sedan ska jag eventuellt till en kompis under helgen som bor långt bort, så då blir det en liten roadtrip dit i så fall.  Men vi får se hur jag ligger till med plugget först. 
 
Måndag har jag i alla fall inte någon föreläsning men ska ändå till skolan vid 10 och hämta biljett till välkomstfesten, sedan tänkte jag plugga lite o så i skolan. Ska köpa kurslitteratur och fixa massa annat också. Kanske hänga med nån unikompis, hämta ett paket och rida greta, som hästen jag börjat rida heter. 
 
Men nu ska jag ta en sista titt på valresultaten och sedan sova. Upp 8 imorgon och jag är van att lägga mig typ 4 på natten efter dessa 2 veckor med nollning och fest :))) haha
 
Godnatt finisar 
salt, tequila, lime. Det har varit min kostcirkel dessa veckor :ppppp
Kommentera inlägget här: