hej o hå, fullt sjå

Hej på er! Nu är jag här igen, en vecka senare haha! Jag har nätt o jämt överlevt veckan och är verkligen inte redo för ännu en vecka med kaotiskt mycket plugg.. Men jag får kämpa på. Förhoppningsvis är det lugnare om 2 veckor. 
 
Har under veckan nästan bara pluggat. Varit på föreläsningar, pluggat i skolan, pluggat hemma, varit i stallet, pluggat under nätterna, ätit, sovit osvosv. Var dock på fest i fredags så det var skönt att göra något annat en kväll. Dock slutade kvällen i kaos.. Men efter en bussresa på första bussen jag såg och en dryg mils promenad 3 på natten, full, ensam, i regnet, ute i skogen, med en död mobil och därmed inget lyse eller någonting, - så var jag i alla fall hemma runt 4-5 tiden och fick sova tryggt i min egna säng, vilket var underbart. Jag får ju även skylla mig själv om jag dricker när jag är så psykiskt instabil som jag varit denna vecka. Alkoholen är ju ångestframkallande, så då blir det att jag snear så fort jag blir ensam.. Men jag tog mig hem i säkert förvar och mina ägodelar kvar. 
 
Har under helgen även gått och blivit moster igen! Och senast imorgon blir jag faster!!!! Min syster fick sitt andra barn i slutet av veckan och min brors flickvän är 2 veckor efter bf imorgon, så då ska hon sättas igång!! :DD 
 
Imorgon har jag inga föreläsningar heller så då ska jag till min syster och hälsa på min systerson för första gången, och även hänga med min älskade systerdotter. Samt få hjälp av min syster med plugget. Men vi får se hur mycket som blir gjort med 2 ongar runt oss haha! Ska även skjutsa lillsyrran på hockeyträning och åka till stallet o rida Greta. 
 
Nu ska jag däremot hitta något att äta och sen skriva dagbok för att rensa tankarna lite djupare än jag vågar göra här :) Sen blir det sömn!

Vi hörs snart igen, ta hand om er! Kram
 Jag klarade mig genom hela grundskolan samt gymnasiet och tog studenten med fullständiga betyg. Då klarar jag universitetet. 
Kommentera inlägget här: