Måndags-bloggaren??

Hej igen haha! Verkar vara min grej att blogga på måndagar enbart just nu... hahah! Men blir ju att jag har fullt upp under veckan och helgen och när det sen blir söndag kväll/måndag är det dags att planera veckan, och då är det skönt att få skriva av sig lite om det och vad som varit. 
 
Nu är det i alla fall starten på tentaveckan och jag kickstartade det med några timmars plugg med Marcus imorse. Fick faktiskt mycket gjort, så är nöjd! Drog till stallet efter det, runt 15-tiden skulle jag tro, och red Greta vilket gick superbra. Blåste extremt mycket så hon var lite spänd då och då, men när hon väl fick en uppgift var fokuset rätt. Och vi fick faktiskt till några riktiga språng idag! Duktig som tusan var hon. Sög tag i "hindrena" (upphöjda bommar mer egentligen hehe) och anpassade språnget för att komma rätt. Finns ju självklart mycket kvar att öva på, men det är skönt att det funkar så bra från början och att hon inte visar något tecken på att hon inte tycker om det. 
 
Imorgon är det dags för seminarie på morgonen, efter det blir det nog att stanna kvar och fortsätta med ett grupparbete och försöka komma en lång bit på vägen. Sen ska jag nog hem och plugga lite, samt vila. 
 
Onsdag blir det plugg hela dagen och häng med föreningen på kvällen, torsdag blir det plugg och stall, fredag är det tenta. 
 
Men nu är det läggdags, så hörs vi när vi hörs! Kramis
Saknar sönder!! Levde livet där.