HEEEEJ

Men hej på er! Ser att det är några som hänger här och undrar över min frånvaro. Det är nämligen så att jag har startat om med bloggandet på noll med en ny blogg eftersom så mycket har förändrats i mitt liv, framförallt med lilleman. Så nu hittar ni mig istället HÄÄÄÄÄR!
 
Där uppdaterar jag mer ofta än jag gjorde här det sista, försöker även lägga lite mer tid till varje inlägg. Få det att förhoppningsvis se lite proffsigare ut. Så hoppa gärna över dit och ni är ju änglar om ni ger feedback och berättar vad ni tycker om bloggbytet, nya bloggens utseende, upplägg osv. 
 
Den här bloggen lär finnas kvar länge, mestadels för att jag vill kunna kolla tillbaka. Lilleman är ju liksom en stor del av denna bloggen och även om han inte idag är en stor del av min vardag så kommer han alltid ha en stor del av mitt hjärta. Men om jag ska vara helet ärlig så tycker jag att det är fruktansvärt jobbigt att vara utan honom och när jag blir påmind så blir jag ledsen. Därmed tyckte jag det kändes lite bättre med ny blogg och ny start. Han lämnar aldrig mitt hjärta och jag kan garantera att han kommer finnas med i min nya blogg också. Men troligtvis mer minnen och eventuellt någon reunion, istället för vardagen med honom eftersom den inte finns längre tyvärr. 
 
Så klicka över er till http://hannacloudyy.blogg.se/ och fortsätt hänga med mig där! Kram på er!! 
Fy fan vad jag älskar, och saknar, dig Lilleman. <3
Kommentera inlägget här: