På agendan

Hejsan! För tillfället känner jag mig väldigt produktiv. Kan vara för att jag har någon slags stress och ångest över mig som jag då dämpar genom att planera och ta hand om saker jag kan kontrollera, som till exempel skolarbete, städa och planera. Så jag tänkte bara uppdatera er om vad som händer i mitt liv atm. 
 
I helgen var jag med Erik och på söndagen gymmade vi ihop, för nu har jag äntligen gymkort! Så träningen har jag alltså kommit igång med! :D
I måndags var det studiedag och då pluggade jag på som bara den. Gjorde klart 2 inlämningsuppgifter samt gjorde hälften på en tredje inlämning. 
Jag har tagit beslutet att inte gå på 100-dagarsfesten (studentfesten) då inträdet är extremt dyrt och jag har dåligt med pengar just nu, så jag ska istället köra hem mina kära berusade vänner så att alla kommer hem säkert. 
Idag ska jag iväg och provrida en häst som jag eventuellt ska hjälpa till med då ägarna ville ha hjälp att utbilda den samt starta några hopptävlingar för att döttrarna var inte så erfarna och inte heller hästen så de var inte riktigt redo att utbilda hästen själva. Så jag ska troligtvis hjälpa till med det, om allt funkar dvs. 
Har förnyat/håller på att förnya all medicin jag äter. 
Har sökt jobb på flera olika ställen. 
Jag har skrivit upp vad för möbler mm. jag ska ha i mitt nya rum. 
 
Så nu tänkte jag städa mitt nya rum så att jag kan smått börja inreda. Ska även städa mitt nuvarande rum så det blir lite enklare att flytta över det som ska flyttas över sen. 
 
Städa garderoben ska jag nog göra också, och rensa i mina hästsaker för att kunna sälja det jag inte ska ha kvar. 
 
Så det är väll bäst att jag sätter igång! :) 
 
Vi hörs haha
 
Kommentera inlägget här: