hjärna på högvarv

Hej! Gud vad roligt att Madeleine, som jag skrev om i inlägget innan, vann hela talang! Det förtjänade hon!!! 
 
För tillfälligt är det väldigt mycket i mitt huvud. Har mycket personliga saker som jag hela tiden går och tänker på samt oroar mig över. Sedan är det mycket i skolan och dessutom mycket som händer utanför skolan med kompisar, pojkvännen, fester, studenten osvosv. Men jag försöker sortera lite i tankarna och lägga mest fokus på det som är viktigast. Dock så är det mesta viktigast på olika sätt för mig... hahah.. Men jag får försöka lösa det. En sak i taget lixom. 
 
Under helgen har jag i alla fall bland annat varit med Erik. Vi hade det väldigt mysigt, fast vi sov mest hahha! Så är det ibland:) Vi har i alla fall pratat massa seriöst snack som både har klarat ut vissa saker men också gett mig vissa nya tankar. Men det var i alla fall väldigt skönt att få sova bredvid honom under natten. <3
 
Imorgon börjar ännu en skolvecka. Har prov på torsdag, men förutom det tror jag inte det är någon deadline denna vecka. Har visserligen massor som jag måste jobba med mycket även om det inte ska in just denna vecka. 
 
Till helgen kaaanske jag ska träffa erik en stund, men det är inte bestämt än. Ska i alla fall käka räkor med marre, simme, alva och ebba på fredag vilket ska bli riktigt mysigt! 
 
Men nu ska jag försöka sova så jag har energi för vad morgondagen har att erbjuda..
Godnatt finisar
En trip till London hade varit välbehövligt! Gärna avgång ditåt imorgon och ingen hemgång förrän tidigast en månad senare!
Kommentera inlägget här: