Stockholmshaul

Önskar verkligen att jag var tillräckligt modig för att göra youtubevideos varje gång jag ska visa vad jag har köpt, men jag får köra på bilder här på bloggen. 
För jag har alltså varit i sthlm nu i 3 dagar och huvudanledningen till resan var eminemkonsert. Konserten var superbra! Och shoppingen var rätt bra. Så tänkte visa vad jag köpte. 
 
1 | 2 
 

3 | 4

 

5 | 6 

 
7 | 8 
 
 
 
9 | 10 
 
1, 2, 3, 8 och 9 införskaffades på bikbok först 2 t-shirtar med tryck för 149 kr/st. 2 säkra kort liksom. 3:an som jag köpte var ungefär som denna 3a fat gul och linne istället för långärmad. Den var en chansning då den bara fanns i medium, men den passa ändå rätt bra! 249kr. 8 var ett par fjäderörhängen. Jag köpte dom i vitt. 69kr. Och 9an var också en chansning. Vet inte riktigt hur jag ska bära denna, men den var snygg och jag hade bråttom så jag bara tog den och betalade snabbt. Antingen blir det väll med nån snygg bh eller bralette under, eller så har jag linnet över en vit t-shirt, vad tror ni? 199kr för den. Sen var det halva priset på allting så totalt blev det ca 400kr på bikbok och är väldigt nöjd med allting därifrån! 
 
4,5 och 6 är från hollister. Det var rea där också. Dock inte på 4, men jag blev kär i den så kunde inte låta bli. På framsidan är den svart med en liten ros. Fatta den med en röd, lite längre, bralette under som syns lite när man lyfter på armarna! Sååå snyggt! 278 kr. 5 var bara ett par riktigt sköna pyjamasshorts från gilly hicks X hollister. 119 kr på rean. 6 var en spontanare då den bara kostade 89 kr på rean så jag kände bara why not? 
 
7 köpte jag första kvällen i stockholm då vi gick på stan en kortis innan allt stängde. Vi gick förbi affären Afound vilket är en affär med kläder från alla möjliga ställen till ett ordentligt nedsatt pris. Så denna klänningen är från Josefin Ekström X na-kd. 599kr från början, men tror jag betalade ca 270kr för den! Supernöjd! Jag tycker dock inte jättemycket om att ha sidenbandet runt halsen som på denna bild, utan jag knyter det hellre i midjan och gör en liten rosett! 
 
Sist köpte jag även en skjorta som liknar 10 väldigt mycket. 150kr på lindex. Köpte den för att jag hade klädpanik inför konserten, så jag stylade den med en svart bralette under och hade den uppknäppt men knuten. 
 
Skulle nog säga att 3 och 4 är mina favoriter av det jag köpte. Tror båda kommer användas flitigt både på fest och till vardags!