Mitt livs största beslut är genomfört...

Hej på er. Som ni kanske kommer ihåg så var jag lite ledsen för några veckor sedan och sa att jag skulle berätta varför längre fram. Nu kan jag berätta. 
 
Lilleman besiktigades idag och gick igenom. Så på lördag flyttar han till dalarna...
 
Japp. Lilleman är såld. Jag är såklart jätteledsen och kommer sakna ihjäl mig efter honom men hans nya ägare är jättesnäll och passar bra ihop med Lilleman och jag är säker på att han kommer få det bra där uppe. 
 
Hela processen har väll egentligen sett ut såhär: 
 
- hösten 2016 så började jag tänka på tanken att sälja efter att många hade sagt att jag borde göra det av flera olika anledningar. 
- Ett halvår senare kunde jag tänka tanken utan att gråta i alla fall. Planen var egentligen att sälja honom då på våren 2017 men jag var inte riktigt redo för det än. 
- Sommaren 2017 började jag skriva på annonsen
- I början av hösten 2017 la jag ut annonsen. 
- Det var några här och provred. Några tyckte jag inte alls om pga dåligt beteende och otrevliga mm. Medan andra var snälla osv men kanske inte riktigt rätt för Lilleman. 
- Jag tog bort honom från hästnet under vintern. 
- När det blev nytt år la jag ut honom igen och fick direkt napp av flera styckna. En familj verkade extra intresserade och verkade passa riktigt bra till Lilleman. 
- När de fick höra att det var fler som ville komma och provrida så åkte dom upp hit så snabbt dom kunde och provred och redan under provridningen var det bestämt att de ville ha honom och när vi hade suttit ner och pratat, kollat pass osv. så skakade vi hand på det och bokade besiktning. 
- Idag gick han igenom besiktningen 
- och på lördag hämtar dom honom. 
 
Känns väldigt jobbigt att behöva säga hejdå till min bästa vän, men vi har haft 5 underbara år ihop och det kan ingen ta ifrån oss. Nu är det dags för både han och mig att testa nya saker. Och jag kommer självklart åka och hälsa på honom lite för ofta hahah <3
 
När det gäller min ridning så kommer jag fortsätta rida men inte på en egen häst och inte varje dag. Har hästar runt omkring mig som jag har blivit erbjuden att rida, ska även iväg på en provridning redan på söndag till två hästar hos en bekant och se om det är något för mig. Ska i så fall ta hand om dom typ 2 ggr i veckan. 
 
Men nu vet ni hur det ligger till. 
 
Nu ska jag se på film och äta godis hehe
 
Kramis
 
Kommentera inlägget här: