Jan. 7, 2018

Hej! Jag känner mig rätt tom för tillfället. Inte nödvändigtvis deppig eller ledsen, utan bara tom. Det värsta är att jag har ingen aning om varför jag känner såhär. Jag har inte förlorat någon på sistone, det har inte direkt hänt nått jobbigt eller så. Men av någon anledning så känner jag mig tom. 
 
Ville skriva ett vanligt blogginlägg men jag satt och bara stirrade på den tomma inläggssidan väldigt länge innan jag började skriva om detta, alltså mina känslor. Jag känner att jag vill skriva, men vet inte vad. Jag vill festa men vet ingen fest idag, samt sitter i pyjamas och jag fortsätter gärna med det. Vill rita men kommer bara bli besviken på resultatet. Näe jag vet inte. Känner mig bara tom. 
 
Tror nog jag ska stänga av allt ljud runtomkring mig, stänga av mobilen och läsa lite. Har faktiskt, tro det eller ej, hittat en till bok jag gillar! Jag är extremt kräsen när det kommer till böcker. Jag kan verkligen inte läsa vad som helst, och helst ska boken vara på engelska. Dock tror jag att jag ska utmana mig detta år. Boken jag läser nu är på engelska och jag gillar den, så det blir lite uppvärmning. Men sedan har jag en serie med 3 tjocka böcker som jag redan har läst en gång på engelska och nu tänkte jag läsa om dom, på svenska! Och jag har svårt att läsa om böcker, så det blir en utmaning. :) 
 
Näe, vi hörs. Kram
 
Kommentera inlägget här: