spola fram tiden

Hej, är så extremt uttråkad så tänkte skriva av mig lite här hehe 
 
Har varit ensam hemma nu i 4 dagar och det har varit rätt skönt men lite tråkigt efter ett tag eftersom bla att min pojkvän har haft matcher under helgen och jobb på vardagarna, så jag fick bara vara med honom söndagkväll till tidig måndag morgon :( Nu har famijen kommit hem i alla fall men jag är typ redan trött på dom hahha...
 
Alltså jag vill bara rida! Men det är så fruktansvärt kallt ute nu, OCH typ snöstorm, så jag vill inte sätta en fot utanför dörren. Åååh är så frustrerad över att jag inte kan göra något åt vädret! Vill bara ha sol och värme, plusgrader och ljust till sent på kvällen. Blir galen på det här!! Har ju en del hästar jag kan rida, men jag vill inte binda mig vid något måste så länge det är så här kallt (alltså typ skaffa medryttarhäst). 
 
Jag har åtminstone hästar på en gård i närheten som jag får rida när jag vill utan att binda mig vid det. Så det känns skönt i alla fall att jag KAN åka iväg nån dag lite spontant när det inte är 20 minus och storm. Men ändå, är så irriterad på vädret verkligen!! 
 
OCH så fruktansvärt rastlös. Lixom jag kollar min mejl typ 5 ggr om dagen bara för att se om jag fått nått mejl om jobb eller hästar eller NÅGOT som jag kan engagera mig i. Just nu går jag mest bara runt och städar, lagar mat, äter, städar, sitter vid datorn och runt igen. 
 
Aja, ska väll lägga pussel eller nått nu så jag kan fokusera på nått haha
 
Kommentera inlägget här: