söndagsnatta

Nu tar jag snart natta och laddar upp inför sista skolveckan innan lov. Imorgon börjar jag veckan med engelskaprov direkt på morgonen, lagom rolig start på veckan.. Men då får jag det klart i alla fall. Sedan har jag ett religionsprov senare i veckan och en inlämning. Det jag är mest stressad inför är religionsprovet, men resten känns ganska lugnt. 
 
Idag har jag i alla fall fått rida en sväng igen! Nästan en månad sen senast nu, så det var riktigt roligt. Följde med syrran till sin foderhäst och stallägaren/hon som äger alla hästar sa att jag kunde ta en av de lediga ponnyerna och följa med ut på en ridtur med. Så jag tog med en av mina gamla favoriter - Drutten! Han var verkligen en riktig drömhäst förr. Lång pannlugg, hovskägg, men ändå inte klumpig i sin kroppsform. Superfin i dressyren också. Nu är han dock lite tjockis och tovig iochmed att det är mest småbarn som sköter honom. Igenomriden hade han inte blivit på ett tag heller märktes hahah, men det var kul att få rida och extra kul att rida någon annan än Lilleman som jag är van vid. Blir lixom mer lärorikt och nytt med en annan ponny. Och han var riktigt fin på slutet. 
 
(Bor nån som läser detta i karlstad och har häst, skriv till mig så hjälper jag till med ridning eller vad ni nu vill ha hjälp med!) 
 
Nu ska lilla jag försöka hitta nån bra yt-video eller nån serie och sen sova. (Är så trött på alla videos, serier, program och filmer för tillfället.. Det som är bra är typp linn ahlborg, zennufer och wahlgrens värld, men jag har ju sett allt som finns där.. Så TIPSA!!!) 
Nattinatti
Gissa vem som saknar sommar och värme...!!
Kommentera inlägget här: