bitarna faller samman

Hejhejhejhej! Kollade precis min statistik och jag är verkligen positivt överraskad ang. att ni faktiskt stannar här! Trodde att alla skulle sluta kolla min blogg när jag var så dålig att uppdatera, men nope! Ni är kvar <3333 
 
Nu börjar mitt liv bli lite lugnare igen. Jag har väll egentligen bara ett religionsprov nästa vecka att stressa över, men svenskan är klar, koskos:en är på god väg och den ska tydligen inte in förrän 6 mars, historiaprovet är klart och magasinet gör jag imorgon. 
 
Jag har tagit körkort också!! I måndags gjorde jag det. Så jäkla skönt! Så nu ska jag bara se till att jag har tillgång till bil också. 
 
Sökte även jobb imorse. 
 
Så nu rullar livet på rätt bra faktiskt. Igår åkte jag runt och hämtade ut 3 olika paket till mig. Det var körkortet, ett paket från na-kd och ett från nellie berntsson/tessie. Det från na-kd innehöll en partytopp och en t-shirt. Ska visa senare. Från Nellie var det ett par skor jag köpte av henne på hennes bloppis. 
 
Ikväll ska jag äta på pinchos för att fira att jag tagit körkort. För övrigt ska jag väll typ chilla framför datorn. Idag känner jag att det inte är en dag för att plugga. 
 
Ni får ha det så bra, kram
ig: hannacloudyy
Kommentera inlägget här: