finally

Hej! Min frånvaro har berott på att jag har jobbat. Extremt mycket. Men nu är jag äntligen lite mer ledig! Så nu hinner jag tillochmed äta! :ppp har alltså sovit typ max 5 timmar per natt och tagit typ en drickyoghurt till mat när jag har haft en kvarts rast. I ca 4 veckors tid. Men imorgon gör jag sista passet på sommaranställningen! Sen kommer jag fortsätta på det jobbet men enbart när det behövs folk, personal är sjuk eller liknande. Så ingen heltidsanställning. Men det känns bra att jag då får tid att testa annat också så jag nån gång i livet kanske kan komma på vad jag vill göra/jobba med/plugga till. 
 
Just nu sitter jag o ser på film och väntar på att klockan ska gå typ. Ska hämta mamma och lars senare ikväll och sen sova direkt då jag jobbar hela dagen imorgon. Sen får vi se vad som händer framöver. Har bara lite småsaker planerade som kräftskiva mm. Men har även lite saker som kan bli stora och förändra mitt liv extremt. Men vi får se när och om det blir något med det. 
 
Men så mycket mer hade jag väll inte att berätta om för tillfället. Förhoppningsvis är jag snart tillbaka i ett inre lugn så att jag har tid och lust att skriva igen som förr. Men än är jag lite småstressad både pga jobb och annat. Fan inte alls chill att ha tagit studenten! Eller alltså det är lugnt på ett sätt men det är mer stressigt över vad man ska göra. Att man måste vara vuxen och veta vad man vill jobba med osvosv. Jag är ett levande frågetäcken bara... Meeen det kommer med tiden I guess! 

Nu ska jag kolla klart filmen så hörs vi senare, hajjjj
Kommentera inlägget här: