Min egna hörna

Tillbaka här i min egna lilla hörna igen. Jag har fullt upp hela tiden, och har jag inte något jag faktiskt måste göra (som tex. plugga eller åka på något) så ligger jag i sängen med ångest och försöker lugna ner mitt lilla hjärta. 
 
Men nu har jag påsklov, vilket innebär att jag har en vecka på mig att få sova, ha roligt, göra sånt jag inte alltid hinner under vardagen (som tex gymma ordentligt och ofta, eller se ikapp videos på youtube), umgås med min kæreste, plugga ikapp allting och få andas. 
 
Under helgen har jag ätit TRE påskbord. Ett hos Eriks föräldrar, ett hos Eriks mormor ihop med hans släkt och ett hos pappa med några kusiner+familj. Sen har jag ätit lite orimliga mängder godis. Idag har jag pluggat, ridit en bebishäst och planerat för några veckor framöver, och imorgon blir det hårdkörning på gymmet. Tjoho! och sedan hem o plugga igen :--))) 
 
Det är väldigt få veckor kvar till studenten nu och jag har saker planerade VARJE vecka tills dess, så just nu räknar jag bara ner tiden och checkar av alla saker jag gör fram tills jag står på flaket med studentmössan. 
 
Nu ska jag käka nått gott, som inte är godis hahah, och se på programmet "tunnelbanan". Och gosa ner mig ordentligt i sängen!
Kram på er
love you all <3
Gissa hur mycket på en skala 1-10 jag saknar min gula plutt..<3
Kommentera inlägget här: