k.a.o.s.

Hej på er! Min lördag bjöd på extremt mycket kaos och panik. Kan tyvärr inte berätta vad, men kan säga att det inkluderade polis:)) Men som tur var så hade jag min älskade Erik nära under natten då och morgonen efter, så det var skönt. Annars hade jag väll legat vaken hela natten med panikångestattacker och lite väl mycket tårar... 
 
Denna vecka ska jag försöka vända blad. Har dock vissa kaotiska moment under denna vecka också, men jag försöker att bortse från dem och fokusera på det som är bra, roligt och spännande! 
Något bra och spännande som hände idag var att jag hade min första arbetsdag på nya jobbet och det gick superbra. Nästa blir på onsdag efter skolan. 
Något roligt som inträffar denna vecka är att det är TVÅ veckofester under veckan, alltså fest när man har varit i skolan på dagen och ska till skolan dagen efter igen. Alltid lika kul när halva skolan är bakis under skoldagen ihop hahah. Sen blir det förhoppningsvis erik-mys till hälja, om jag inte ska jobba dvs. 
 
Nu ska jag i alla fall försöka sova. Har haft jättesvårt att sova den sista tiden dock. I fredags när jag kom hem till Erik efter en intensiv skolvecka med väldigt lite sömn så var jag helt förstörd. Jag somnade nästan ståendes.. Erik skrattade åt mig när jag somnade om och om igen på bara några sekunder, också tyckte han såklart synd om mig<3 hahah.. Jag brukar alltid ha så mycket energi när jag är med honom men i fredags var jag helt borta. Lixom vi käkade på en resturang (som jag för övrigt har DRÖMT om att äta på sen långt innan jag ens träffade Erik och fick veta att han bodde nära!) och jag höll på att somna där. Mina ögon var helt rödsprängda och så torra att jag fick kisa för att det inte skulle rinna tårar hahah:( 
 
Nä nu har jag tjatat för mycket om det, NU ska jag sova 
Nattinatti
 
Kommentera inlägget här: