ambulans

Hej! Igår kunde inte jag blogga, för då var det först skola, sen stall, sen ambulans till akuten och akuten till midnatt! Haha! Min ssyter trillade på fotbollen så hon fick åka ambulans och jag fick följa med. Som tur var så var inget brutet eller så, så vi fick åka hem vid midnatt. 
 
Idag var jag i skolan, på "mötet", fixade lite grejer, tillbaka till skolan, in till stan för skolarbete, gick på stan en stund och sen hem. Sen stallet, red idag med fokus på framåtbjudning och det gick över förväntan! :D 
 
Nu har jag precis duschat så ska väll bara chilla och sova nu. Håller på att bli sjuk (peppar, peppar) tyvärr, så kan inte träna som jag hade tänkt både igår och idag. Istället blir det att ta det lugnt i sängen. Se på paradise hotel och svenska hollywoodfruar typ haha! 
 
 
Köpt lite saker från fyndiq.se som ni ska få se här: 
 
Fishnet strumpbyxor (i de svarta påsarna)
 
genomskinligt skal (köpte enbart för att sätta popsocketen på haha) 
 
Popsocket ("knapp" som man kan hålla mobilen i, typ hahah) 
 
 
Har testat allt och älskar allt! Inget att klaga på faktiskt. Var lite skeptisk först till att beställa eftersom jag aldrig har beställt från fyndiq och priserna är läskigt låga, men än har jag inte märkt något shady med produkterna jag beställt! 
 
Det är alltså sådana här strumpbyxor som kallas för fishnet, alltså det som syns vid knäna! :)
 
Vi ses snart, kramis
Kommentera inlägget här: