2 resor!

Heeeej! Klockan är halv elva och jag är klar med stallet, har käkat frukost 2 gånger och sitter nu i sängen i bara underkläder och äter godis framför the notebook. Samtidigt som jag har värsta lusten att typ gå ut och fota, laga mat, vara aktiv osv. så känner jag att jag mår bra här i sängen utan kläder hahah orkar verkligen inget annat, lixom bara att ha på sig kläder är jobbigt! hahahah
 
Ikväll ska jag i alla fall upp ur sängen och in till stan. För Pacha fyller år idaaaaaag!! Så vi ska ut och äta och sen hem till henne och fira ordentligt! Tror dock inte jag kommer gå loss så mycket ikväll, orkar verkligen inte må piss imorgon. 
 
Update på Lilleman-fronten; Igår körde vi backintervaller ute i skogen på kvällen vilket var riktigt mysigt. Imorse tömkörde jag honom, eftersom min fot inte är helt bra än och det gjorde väldigt ont att rida igår. Han var jättefin. Körde mest på en volt för att jag skulle slippa springa med min fot haha, men han var jättefin. 
 
Nu till rubriken! Denna vecka har jag bokat, inte en utan, TVÅ resor! Är så taggad! Först blir det en resa till Barcelona på höstlovet med en del av familjen, sen bokade jag även studentresan med kompisar till Ayia fucking napa!! Är såååå taggad redan nu! :D Vi lär dö hela högen, menmen hahah 
 
Okej nu har jag suttit med detta inlägg i nästan en timme ?? (klockan var lixom 10.30 när jag började skriva??) Så nu ska jag fortsätta chilla haha!
 
Kramis
Pachii<33
Kommentera inlägget här: