Zombie hela veckan

Hej på er! Ett tag sen jag bloggade nu, men det beror helt och hållet på att jag har inte hunnit. Jag har pluggat eller varit i stallet eller varit i skolan typ hela tiden. Knappt hunnit sova och därmed varit som en zombie hela veckan. Men idag var jag ledig och jag lyckades sova till halv 12 (!!!), jag sover sällan längre än 9-10, så jag behövde sömnen med andra ord. 
 
Imorgon är det en lång skoldag igen och sen har jag massa "ärenden" att fixa efter skolan. Bland annat hämta ut mer mediciner då mina är på väg att ta slut och ska ju utomlands om några dagar. Sen stallet på kvällen och plugg. Fredag är jag i alla fall hemma och får sova och sen fixa allting inför kvällen och även inför resan. 
 
På tal om resan, har nog inte pratat så mycket om den här. Men jag åker i alla fall till Barcelona på lördag! Är där typ 5 dagar och har inget speciellt planerat, vilket är riktigt skönt. Kommer nog inte ligga i solen hela tiden bara, för det hatar jag. Men jag har inte en massa grejer planerat, så blir mer spontana saker tror jag. 
 
Men innan resan är det skola och massa inlämningar, sen halloweenfest på fredag (ska på 2 stycken på samma kväll... hahahha) och sen hänga med E på lördag och ut o äta med en del av familjen på lördag kväll då Ida kommer hit då. Sen åker jag på lördag natt. Så det är fullt upp tills dess haha! 
 
Men ska försöka uppdatera er emellanåt. Nu ska jag däremot försöka få i mig lite mat. Har bara ätit lunch idag, inget annat. 
 
Vi hörs, kram
 
Kommentera inlägget här: