provprovprov

Godmorgon! Har precis vaknat och har verkligen bara tagit upp datorn i sängen och sattit mig upp. Idag börjar jag 12.15, med prov, så jag ska plugga hela morgonen då jag knappt hunnit det :))))) Men det löser sig. Har ju 3 timmar på mig nu att trycka in allt i huvudet haha.. 
 
Har historiaprov och sen svenska, sen ska jag hem och äta mellis innan stallet. Igår var det lite kaos i stallet så nu har jag väll fått ett litet uppvaknande att jag måste rida Lilleman mycket mer och kan inte slarva med ridningen flera dagar i rad. Så igår red vi väll i en timme och han var så svettig att han skummade. Så idag blir det också ordentlig ridning. 
 
Imorgon är det väll lite liknande. Har bara foto hela skoldagen och efter skolan ska jag till stallet, sen hem och chilla. Blir ingen fest denna helgen, utan bara stall, chilla, plugga och vara med E. 
 
Men vi hörs imorgon igen förhoppningsvis, om jag hinner haha! Kanske tillochmed ikväll. Det går fortfarande inte att skicka bilder från mobilen... så jag får försöka lösa det på något sätt framöver. 
 
Ha en bra torsdag, kramis
 
Lillemmish - mode - inspo - mamma:

ha en bra torsdag

kramis

Kommentera inlägget här: