Komma ikapp

Hej! Helgen har varit superbra. Hade det jättemysigt med E hela helgen. 
Idag hade jag bara en lektion och då jag kände mig lite halvkrasslig så valde jag att stanna hemma för att inte bli mer sjuk och även för att jobba hemma och då få mer gjort. Så nu har jag lämnat in en engelskauppgift, redigerat bilder, pluggat körkortsteori och köpt biljett till halloweenfesten. 
 
Och NU (mitt under inläggsskrivandet) så köpte jag även klänningen jag ska ha på halloweenfesten. Har kollat på den här klänningen sen i somras men tyckte den var för dyr, sen har jag inte hittat den nu och kollat på andra kläder jag skulle kunna ha, så skulle jag gå in på nelly och kolla en sista gång innan jag skulle beställa en tröja som jag tyckte kunde passa istället... Så ser jag klänningen där, på rea tillochmed!! Så istället för 399kr fick jag den nu för 127 kr (blev 201kr med all frakt osv, men ändå)! Alltså det är som ment to be! Wiho vad taggad jag är nu!! 
 
Gud vad glad jag är nu! Ska nog sätta mig med samhällskunskapen nu en stund så jag får lite mer gjort idag innan jag drar till stallet. 
 
Vi hörs, kramis
En liten sneak-bild på hur jag såg ut på bio-dejten med E i lördags. Hade min gula tisha, svarta jeans med hål vid knäna, min svarta bomberjacka, en ljusrosa-ish halsduk som är ny (100kr på glitter, rea) och min svarta Don Donna väska med guldkedja. 
 
( Och ja, jag har fixat en lösning på att få bilderna från mobilen till datorn nu!:D) 
Kommentera inlägget här: