Taggad på julen!!

Alltså jag veeeet att det är en månad kvar till julafton, men jag är ändå extremt taggad! Det här är nog första gången jag är såhär taggad. Lixom visst, förr har jag väll längtat till julafton och presenterna osv. Men nu är jag lixom taggad på allt! Julpynta, köpa julklappar, slå in julklappar, julkalendern, osvosv. Julklapparna är jag nästan helt klar med. Har 3 st kvar. Resten är köpt och det mesta inslaget. Vill börja julpynta i stallet typ NU och hemma hos mamma. Hos pappa blir det nog inte jättemycket julpynt, i alla fall inte i mitt rum eftersom vi håller på att bygga ut så jag ska byta rum typ vid jul. Men vill julpynta där jag kan! 
 
Det må vara kallt och mörkt denna årstid men snön lyser upp mörkret liiite i alla fall och när julpyntet kommer upp hemma hos folk så blir det också lite ljusare med ljusslingor mm. 
 
Och fram till julafton händer det ju massa mysiga saker. Det är lucia när man ska se på massa luciatåg och konserter, jag ska SÅKLART på norrstrandsskolans musikklassers julkonsert. Precis som varje år. Har ni möjlighet att gå på den (i karlstad är det) så GÖR DET! 
Biljetter finns här: https://www.ticketmaster.se/artist/luciakonsert-karlstad-ccc-biljetter/990936
Och biljetterna tar slut snabbt, så skynda köpa! (nej det är inte ett samarbete haha) 
 
Sen ska man ju julpynta och baka pepparkakor, lussekatter mm. För många blir det säkert lite olika "mini-julafton" både innan och efter den riktiga eftersom man kanske inte kan samlas med ALLA man vill fira jul med den 24 december. Jag har tillexempel en mini julafton hos min syster den 16e december! 
 
Sen blir det väll julfester och glöggkvällar, dagen innan julafton som är så mysig också med glögg och uppesittarkväll. Också såklart självaste julafton. 
 
Jag är så taggad! Och jag vet att för många är julen en jobbig årstid pågrund av olika saker. Men jag hoppas verkligen att alla får en så bra julafton som möjligt och att ni alla tar hand om varandra på bästa sätt. 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: familj, händelser, inspiration, jul, julafton, julklappar, livet, lucia, lycklig;
Kommentera inlägget här: