Oturens människa??

Hej på er! Jag skulle egentligen sovit för 2 timmar sedan men tänker att när jag ändå är såhär långt efter så gör några minuter till vaken ingenting haha! Så då kan jag passa på att uppdatera er om min eviga otur. 
 
Nu har jag ju nästan blivit av med förkylningen. Lite hosta kvar bara. Men då slog nått annat till istället. Imorse vaknade jag och kände att jag hade ont i nacken. Ni vet sådär man kan få om man sovit lite konstigt. Och jag tänkte att det försvinner väll snart som vanligt. Men så var inte läget. När jag kom upp ur sängen insåg jag att det gjorde ondare än vanligt när jag har sovit konstigt. Och allteftersom dagen gick blev det bara värre och värre. Så jag har alltså lyckats få nackspärr. Har tryckt i mig smärtstillande och nästintill gråtit mig igen dagen, och skrikit av smärta.
 
Pappa fick hjälpa mig med hästarna. Dock gjorde detta att hästarna fick komma in lite senare än vanligt och var då lite uppspelta. När första skulle in så sprang de andra bredvid i hagen o jaga upp hästen som kastade sig iväg och då ryckte i min arm så jag fick ännu ondare i nacken än tidigare. Jag fick så ont att jag inte ens kunde ryta till för att få hästen att sluta busa, så som tur var så var ju pappa även bredvid och kunde ryta till samt ta tag i grimman så jag inte behövde hålla i lika hårt. 
 
Så efter det har det varit väldigt mycket värre. Det är så hemskt också att det blir lixom inte bättre av smärtstillande. Varken salva eller tablett. Testat allt. Får bara hoppas att det är bättre imorgon när jag vaknar. 
 
Det som händer under helgen är i alla fall att jag har stallmorgonen imorgon, lördag, och stallkvällen på söndag. Däremellan ska jag vara med E så att han kan tycka lika synd om mig som jag tycker synd om mig hahah! (Och en jäkla massa massage och kärlek ska jag få också!!) 
 
Men vi hörs. Nu ska jag sova så hoppas vi att jag vaknar om 6 timmar utan ont i nacken ! 
Godnatt
SMILE
emelie jonasson :

Fingers crossed, hoppas det släppt till imorgon 😊

Kommentera inlägget här: