Nykär och lycklig

Okej Guys, jag har ju då skaffat mig min första pojkvän som ni kanske vet. Eller ja, första om man inte räknar med förhållandena man hade som liten. Men lycklig är jag i alla fall och tänkte att jag kunde skriva lite om det med tanke på att det är ungefär allt jag tänker på hela tiden hahha! 
 
Att vara såhär nykär och veta att ens känslor är besvarade är verkligen helt underbart. Och det här har känts så himla rätt sen första gången vi träffades. Visst har det varit lite komplikationer mm. Men det har aldrig varit något som fått mig att tvivla på oss och det har aldrig varit oklart vilket är det bästa med allt detta tror jag. För jag HATAR när det är oklart och osäkert, och man går runt och tänker "tycker han om mig?", "vad är det han vill?" mm. Men här har det varit så himla självklart att vi gillar varandra och vill vara med varandra och ingen annan. Det tog inte lång tid innan vi bestämde att det skulle vara vi två. 
 
Jag känner mig så fruktansvärt trygg med honom, och lycklig. Jag kan verkligen prata med honom om allting och vi är noga med att berätta saker och direkt reda ut sådant som uppstår och kan bli problem. 
 
Näe, jag känner verkligen att det här är en kille jag absolut vill vara med föralltid. Han är "min person" och jag är så fruktansvärt lyckligt lottad att jag får vara "hans person" också. Tänk att allt detta startade med en mystory, ett skämt och ett missförstånd. 
 
Fyfan vad jag älskar dig <3
 
Kategori: Allmänt Taggar: förälskad, kär, kärlek, lycklig, nykär;
Kommentera inlägget här: