Ledig lördag... ish

Hej på er! Sen senast har det väll inte hänt sådär jättemycket. Har varit sjuk, varit i skolan så mycket jag orkat, mått ganska dåligt psykiskt, varit med E och varit i stallet. Igårkväll var jag och firade Julia som fyllde 18 och det var jättekul! Kom hem ungefär halv 3. 
 
Idag har jag hittills bara chillat. Ska snart packa för att byta till pappas vecka. Sen ska jag ta min packning och åka in till stan, gå på bio med en del av familjen, käka på spicy hot och sen hem till pappa och sova. Förhoppningsvis kommer E och sover med mig, men det är än osäkert tyvärr. Men jag håller tummarna! Hatar att sova själv.. :( 
 
Som ni märker har jag inget stall idag, för idag är jag stallfri. Vi är ju 3 i stallet numera och 1 är utomlands så jag och en till tar hand om alla 3 hästar. Men vi gjorde så att idag tar Lisa alla hästar, alla stallsysslor, alla fodringar och in/uttag. Och imorgon tar jag allting. Så slipper båda åka fram och tillbaka båda dagarna. Så det är rätt skönt! 
 
Så söndagen blir enbart stall och plugg för mig. Har ett reportage som ska in imorgon som jag på riktigt började med i torsdags hahha... Så det ska jag försöka göra klart och lämna in i alla fall. 
 
Men nu måste jag packa, kramis
2 sötisar <3
Kommentera inlägget här: