Beauty and the beast

Hej! Bion var såå bra! Jättefin, bra handling och snygga bilder (alltså typ snyggt filmat osv. Börjar bli lite smått nördig nu... Medieelev som jag är haha) Dock så kom jag på mig själv flera gånger med att känna mig fruktansvärt nedstämd och bl.a. tänka på helt fel person.. Blir så irriterad, och faktiskt inte på mig själv längre. För jag vet att jag gör vad jag kan för att må bättre igen. Blir irriterad på killen som förstör om och om igen för mig, och blir även irriterad på livet typ. Att det aldrig kan gå bra och aldrig låta mig må bra. Menmen. Filmen var bra i alla fall. (Skönheten och odjuret, för er som missat vilken film det var jag såg) 
 
SKoldagen gick helt okej också. Vi fick sluta naturkunskapen typ 30 min tidigare vilket var riktigt skönt. Sen hade vi 2 långa m,s,k lektioner men när man var klar med alla uppgifter fick man gå, så jag gick typ 30 min innan vi slutade där också. Så på så sätt var det bra, men som ni vet så mår jag inte helt bra och då blir inget riktigt roligt. 
 
Blir i alla fall en festfri helg nu och det är bra för mig. Behöver det. Är inte ens festsugen heller. Ska bara ta det lugnt. Har egentligen massa grejer planerat imorgon eftermiddag och kväll, men jag orkar inte dra iväg på det och ena grejen vill jag inte på heller. Så ska försöka slippa. Sova blir istället ;) 
 
Nu ska jag skriva med folk och typ se på nån serie i bakgrunden eller nått. Vi hörs imorgon, natti
112 ringdes på vägen hem från bion också...! Inget allvarligt, det var en skadad svan på motorvägen. Men ändå fett läskigt att ringa 112! 
Kommentera inlägget här: