Hälften klar, hälften kvar

Hej! Dagen har varit lite sådär. Har mest känt mig tom typ. Men har i alla fall fått lite saker gjorda. Var i stallet vid lunch ungefär och gjorde stallsysslorna + gjorde rent båda krubborna! Det var riktigt skönt att få dem avklarade. Hoppas bara att dem godkänns av stallägaren nu då haha... Efter det gick jag hem och åt och chillade ett tag. Sen tillbaka till stallet och red. Filip var i ridhuset en stund idag också, sen stod han o pratade med stallägaren i stallet när jag gjorde iordning lilleman efter ridpasset, så det var ju lite stelt/obekvämt heh... Men jag överlevde ;) Sen gick jag hem och tränade, efter det duschade jag och nu sitter jag här i sängen. 
 
Resten av kvällen blir nog film idag också. Börjar få slut på filmer nu... Vill se grease, the notebook, remember me, lol, osv. för första gången igen! Har så svårt för att se filmer igen som jag redan har sett. Jag kan göra det om jag väntar länge mellan gångerna, men det blir ändå att jag knappt kollar på filmen för jag vet vad som kommer hända så jag spelar spel istället.. Hittar inga riktigt bra romantiska draman som jag inte har sett heller. Så just nu typ tvingar jag mig igenom filmer som är lite halvdana haha... Får försöka hitta någon, ananrs blir det nog the notebook igen. Längesen nu.. och då får jag gråta lite :)) 
Haha detta är ett litet inside joke med några av mina vänner.. Har nämligen en bekant (vi har träffats på fester några gånger och har snapstreak nu) som är lik Filip enligt mig. Därmed texten haha
 
(Fem av tio dagar avklarade! Hälften klar. Hälften kvar. )
Kommentera inlägget här: