Gå fort...!

Godmorgon! Klockan är inte ens 07.30 och jag är redan på skolan, tjoho :-) Börjar 8.30 i alla fall och har engelska. Engelskan är slut vid 11 och då är även min skoldag slut. Så förhoppningsvis ska pappa hem och bygga då och kan hämta mig, annars får jag väll gå runt på stan till 15 haha... Just nu önskar jag VERKLIGEN att jag hade körkort! Men det ligger ju på mig att jag ska fixa det, ingen annan som kan göra det åt mig. Jag måste bara tvinga mig att göra teorin, sen är jag typ klar att göra testet. 
 
Ikväll blir det stallet som vanligt. Blir nog dressyr då, eller uteritt om jag kommer hem tidigt! 
 
För övrigt så var helgen rätt bra. Jag drog ut på lördag, det var dock fett ovärt. Tråkigt och kaosigt. Slutade med att E mötte upp mig och vi käkade på Burger King, sen fick vi skjuss hem till mig också sov han hos mig. Så åtminstone fick jag sova med min kärlek <3 På söndagen hade jag hela stallet själv så jag gick upp vid 6 efter 4 timmars sömn, -ish, och åkte till stallet o morgonfodra samt släppte ut medan E låg kvar i min säng och sov. Sen åkte jag tillbaka till honom, sov några timmar till, sen upp och baka pepparkakor och sen ha adventsfika med lussekatter och pepparkakor. Sedan fick jag övningsköra och köra E till stationen och mig själv till stallet. Var i stallet från typ 15-19 då. Fixade alla stallsysslor, alla intag och fodringar mm. Kom hem vid åttatiden och slängde i mig första bästa för jag hade inte ätit något på hela dagen förutom en macka 06.30 och en lussekatt. :-)) Men jag överlevde ju den dagen också. 
 
 
 
Nu har jag en 5 dagars skolvecka framför mig och jag försöker bara göra det bästa av situationen. Längtar ihjäl mig efter jullovet. Behöver verkligen det. Så jag försöker ha någonting speciellt varje dag nu så jag har något att fokusera på istället för att tänka på jullov. Förhoppningsvis går tiden lite snabbare då. 
 
Så ungefär såhär ser min vecka ut om man tar med mina "tänk på"-grejer haha! 
 
Mån: skola 8.30-11, slutar tidigt, stallet
Tis: Skola 9.15-15.35, inställd svenska (håltimme 10.40-13.20), stallet 
Ons: skola 8.30-15.05, creatordag, stallet
Tors: skola 8.30-13.35, inställd svenska så slutar 13.35 istället för 15.35, stallet 
Fre: skola 9-15.50, stallet, inget speciellt för övrigt :/ men helg iaf!
Lör: stallet, lbsb på krogen
Sön: stallet, andra advent, luciakonsert 
 
Veckan efter det är det lite inställda lektioner och lilla julafton på helgen och veckan efter det är det sista veckan samt julafton! :D Så det borde ändå gå rätt snabbt detta. 
 
Tyvärr så kommer jag inte hinna vara så mycket med E under december då vi bor ganska långt ifrån varandra så vi kan inte bara träffas en snabbis, och vi har båda rätt mycket att göra. Han jobbar och tränar och spelar matcher och jag pluggar skolarbete, pluggar körkort och rider. Så det är tråkigt, men vi överlever det nog :) Blir ännu mer roligt att ses sen när vi väl har tid! 
 
Nä nu blev det ett långt inlägg så ska avsluta haha! Ha en bra dag på skola, jobb, hemma eller vad ni nu har för er! 
Kram
 
Kommentera inlägget här: