En vecka kvar av 2017

Hej på er! Alltså min nya säng... Den är gudomlig!! Aldrig sovit i en skönare säng. Vaknade 13 idag och fick tvinga upp mig direkt för att inte somna om pga sängen haha! 
 
Gårdagen var bra, dock blev det en jobbig natt. Jag är ju introvert så efter en hel dag med massa människor runt mig hela tiden så blir jag helt förstörd typ. Idag har jag stängt in mig i ett rum och lagt pussel i flera timmar också. Fett nice ändå att stå ensam i ett rum i fullständig tystnad och tänka på enbart pusslet. Det behövde jag ! 
 
Var stallfri idag då jag fick problem med att ta mig till stallet. Så jag tänkte ta mig ut på en promenad nu så jag får röra på mig lite och få lite frisk luft även idag. Jag får ju det "gratis" när jag är i stallet, motion och frisk luft alltså, så jag får ta en promenad idag. Ska sätta mobilen på flygplansläge, starta en spellista och sen bara gå och tänka för mig själv. 
 
Bäst jag gör det nu innan jag ångrar mig! Hoppas ni har haft en bra dag idag, och igår såklart. 
 

Jag tycker ni ska se till att ta minst 2 promenader denna vecka! 

Det är ju faktiskt årets sista vecka och motion är bra för dig. Så varför inte lixom? 2 promenader hinner du med i alla fall, oavsett hur mycket du har att göra. 

 

Kram

 
Kommentera inlägget här: