Det minskar

Hej på er! Blev överraskad av stallägaren med att vara stallfri idag, så jag åkte hem direkt efter skolan. Är så fruktansvärt trött nu för tiden så jag somnade direkt jag kom hem och sov i 2 timmar.. Nu har jag precis ätit mat och ska väll försöka plugga lite nu. 
 
Det börjar närma sig mot jul i alla fall! Och just lediga dagar har jag inget emot att ha, så det är väll skoldagarna jag räknar ner bara. Om man räknar bort onsdagarna (då vi har frivilligt arbete på frivillig plats) och julavslutningen och nästa tisdag, då alla lektioner är inställda, så är det ju bara 4 skoldagar kvar! Dock en jävla massa plugg, men det klarar jag nog! 
 
Nått annat jag har på tankarna mycket är att jag saknar ihjääääl mig efter min älskade E<3 Inte träffat honom på snart två veckor, vilket är det längsta vi har gått utan varandra sen första gången vi träffades. Men på lördagkväll ska jag äntligen få vara i den famnen jag känner mig allra tryggast i <3 Då är det mini-julafton hos min storasyster, så då kommer även E! :D Längtar såååå mycket!
 
Nu ska jag försöka göra något. Tror inte jag kommer orka plugga samhällskunskap, så jag får väll se en film som de såg på engelskan i måndags som jag missade! Haha
Vi hörs, kram
 
Kommentera inlägget här: