2017 för mig, juli-dec

Så! Här kommer andra halvan av mitt 2017. Har ni inte läst första delen så gör det först! Den finns HÄÄÄÄR
 
Okej, för att påminna er andra lite kort om mitt första halvår av 2017 - våren var pretty much kaos pga hjärtekross. Juni var en riktigt tonårs-månad med mycket alkohol och killar. 
 
Men nu är det dags för Juli, vilket var månaden där allt började bli bättre enligt mig. Jag var i skåne under juli, träffade en kille, nämligen V. Festandet minskade och jag kände att jag inte längre ville träffa olika killar hela tiden utan jag ville ha EN som jag kunde kalla min. Jag blev intresserad av V, som bor typ 500km från mig. Men vi snackade i telefon väldigt länge och ofta. Här nånstans blev det ju Augusti också. Jag blev mer och mer intresserad men efter ett tag visade det sig att han inte var intresserad av något förhållande. Så jag blev såklart väldigt ledsen igen. Men som tur var så var detta inte lika utdraget som i våras så jag kunde snabbare släppa detta. 
(hahah enda bilden jag kunde hitta från Skåne) 
September flöt väll på helt ok. Jag var ofta hos läkare pga började med några mediciner som jag kommer berätta mer om framöver. Och sen var jag i stallet, skolan, pluggade, festade, mm. Egentligen en helt vanlig vardag typ. Utan vetskapen att nästa månad skulle bli början på något riktigt underbart. 
 
Oktober var äntligen här och den månaden hann knappt börja innan jag, för första gången, fick träffa min älskade E. <3 Hela den månaden var egentligen bara E för mig. Jag blev kär direkt och likaså han. I slutet av månaden var jag även i Barcelona vilket var väldigt skönt. 
 
När jag kom tillbaka från spanien så var det början på November och det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på fest hahah! Den natten var även natten då jag och E bestämde oss för att vi var ett par. <3 Så det tog alltså ganska exakt 1 månad från att vi träffades till att vi blev tillsammans! Och ja, det gick fort. Men varför vänta när båda är helt säkra på vad vi vill? 
 
Nu är det ju årets sista månad, December. Och för de flesta innebär väll december julfirande och sedan avsluta året/börja nästa år med nyårsafton. Samma gäller för mig. Julfirande, hänga med E, skola, stall, jullov, sen nyår. 
 
 
SÅDÄR! Om jag nu skulle berätta om 2017 väldigt kort så kan jag säga som så att jag har varit med om mycket, speciellt mycket psykiskt och jag kommer lämna det jobbiga och bara ta med mig erfarenheterna och det bra. 
 
För ett år sedan var jag singel, visste knappt hur man skrev/pratade med killar, lilleman hade precis avslutat vår första tävlingssäsong med oväntat bra resultat, jag käkade inga tabletter och jag gick i tvåan på gymnasiet. Nu har jag en underbar pojkvän, har verkligen fått lära mig hur man skriver och pratar med killar hahah, lilleman är till salu, jag käkar 5-6 tabletter om dagen och jag ska ta studenten om ett halvår. 
 
Livet har sina ups and downs och man kan verkligen inte planera livet i förväg för det händer alltid oväntade saker. Men just idag kan jag säga att jag är nöjd med livet.