Trender atm - enligt mig

Jag kollade runt lite på olika shoppingsidor och "came across" (vad heter det ens på svenska??) några grejer som, enligt mig, är rätt trendigt just nu. Så tänkte visa lite trender här och vad jag tycker om de! 
 
1 | 2
1. Off shoulder har ju varit en trend rätt länge, men just denna varianten är rätt ny ändå. När det är en skjorta som är off shoulder. Första gången jag såg det så fastnade jag inte för det, men det gick ganska snabbt innan jag gillade det. Första gången mamma såg en sån här topp så sa hon att det såg ut som att skjortan hade trillat ner, och det var lite den känslan jag fick i början, men nu diggar jag det!
 
2. Försökt få in 2 trender i samma bild på några här och detta är en av de. Vanliga, enkla t-shirts är väldigt inne just nu. Med något slags tryck på, ofta något "statement". Dessa kallas oftast för "statement tees" eller "message tees". Jag gillar det ! Enkel och billig trend!! Sen är rött väldigt inne just nu också. Och det gillar jag också mycket!
 
3 | 4
3. Två trender även här. "t-shirts klänningen" och corsett. Nu är detta visserligen en långärmad klänning, men det jag menar är en enkel, "lös" klänning. Snyggt, enkelt och bekvämt! Corsetten är rätt nytt i butiker nu också. Jag gillar det, men äger ännu inget plagg med corsett, eller bara en corsett för den delen. Inte riktigt hittat någon i min prisklass som jag verkligen gillar tyvärr. 
 
4. Tassel-örhängen. Sett ganska många på krogen med såna örhängen och det är riktigt snyggt! De är ofta i färgstarka färger, som typ röd eller rosa. Tror dock att om jag köper mig ett par så blir det i en lite lugnare färg, som dessa ovan! 
 
5 | 6
5. Mesh topp. Skitsnyggt! Enkel att bära (= man behöver ej tänka på att urringningen är för stor eller liknande) och ser väldigt uppklätt ut. Kanske inte något man har på en släktmiddag, men på fest är den mer än okej! Mitt nästa köp blir troligtvis antingen en meshtopp, fast med lite blommönster på, eller en annan grej som kommer senare i inlägget...!
 
6. 2 trender. Först; Kostymbyxor - varit trend länge. Känns som det försvann lite under sommaren men är tillbaka nu. Speciellt denna kostymbyxa med knytning i midjan är väldigt poppis! Andra: Mönstrade byxor - rätt nytt och jag gillar! Lite mer vågat än enkelfärgade byxor, och är rätt trött på det som är vanligt och försiktigt, i modeväg!
 
7 | 8
7. Detta är möjligtvis mitt nästa köp (för att fortsätta på vad jag skrev på 5an) En tröja med öppen rygg och knytning! Inte just denna toppen, men en liknande. För detta är också 2 trender nu. Knytning finns på de flesta plagg nu känns det som. (1an tex) Och öppen rygg känns väldigt fräscht och snyggt. Enkelt sätt att få ett, annars tråkigt plagg, att se mycket snyggare ut! 
 
8. Sneakers med pom poms. Asså äälskar! Om jag hittar några liknande för ett bra pris så kommer jag inte tveka en sekund! Det sticker ut lagom mycket och ser fett mysigt ut! 
 
 
 
För att sammanfatta nuvarande trender; Känns som det är inne att inte vara så svenssonsvensson-lagom. Man ska gärna sticka ut lite lagom. Och jag gillar det väldigt mycket. Har tidigare varit väldigt feg när det kommer till mode och inte vågat sticka ut minsta lilla, men efter att jag började kolla på Zennufer så är jag fett inspirerad till att prova nya saker inom mode, och sticka ut lite. 
 
Nu ska jag faktiskt ta mig en liten shoppingrunda innan första skoldagen börjar, hihi!!
 
Kommentera inlägget här: