Sundaymood

Hejsan! Just nu sitter jag i soffan med pizza, godis och saft. Framför grease. Stallet fixade jag imorse - stallsysslorna, ridningen och morgonfodringen+utsläppet. Så det enda jag har kvar är att ta in ikväll. 
 
Så det är så min söndag kommer spenderas - i soffan och chilla sööönder! Kanske ska hänga med Andreas ikväll också, fast det är inte bestämt än. Vi har bara sagt att vi ska ses nån dag, men inte när. Det blir spontant nån kväll, så alltså kanske ikväll. 
 
Veckan har väll rullat på helt okej. Mått rätt kasst, men mina vänner har hjälpt mig. Första hela skolveckan var rätt tråkig också, men så är det. Haft en lugn helg i alla fall vilket jag behövde. 
 
Den kommande veckan har jag lite grejer planerat. Det blir inspark för ettorna, fester och kanske häng med Andreas om det inte blir ikväll. Sen självklart stall och skola, och körkortsplugg. Ska försöka bli bättre på uppdateringen också, men svårt när man mår som jag har gjort denna vecka. Inte haft motivation till någonting. All ledig tid har jag sovit eller gråtit, typ så. Men tror det är lite bättre nu så ska försöka blogga mer. 
 
 
 
Kommentera inlägget här: