Måndis ångestis

Hej! Är ensam hemma och spelar musik på högsta volym för att överrösta mina tankar. Skoldagen gick snabbt. Har bara en lektion på måndagar, det är visserligen en 2,5h lång engelskalektion så det känns som en hel skoldag ändå :-)) Menmen. Slutade 11 idag och då tog jag, marre och alva bilen till donken och köpte mat, sen drog vi alla hem åt våra håll. 
 
Var hemma typ 2 timmar, sen såg jag på en kompis mystory att det fanns en tillfällig lagerrensningsbutik i stan som cubus hade. Så jag drog dit och kom hem en stund senare med hela 5 plagg för totalt 160kr! Ska visa bilder osv så småningom, men fick med mig 1 par jeans, en kjol, ett par trosor, en croptop och en tröja med öppen rygg.
 
Hoppas att butiken är öppen hela veckan och att allting inte är slut på onsdag, för det var ett par till byxor där som jag funderade på men köpte inte av någon anledning (?). Typ fake skinbyxor och vill ha ett par men inte velat spendera typ 300 spänn på ett par eftersom jag troligtvis inte kommer använda de jättemycket. Men dessa var billiga! Imorgon hinner jag dock inte in till stan, om jag inte får nån inställd lektion eller nått haha! Så hoppashoppas! 
 
Nä nu ska jag skriva fler inlägg till bloggen och höja musiken ett hack till. Sen blir det serier tills jag somnar
 
Haaa deeee
Här är jeansen och tröjan med öppenrygg! Svartvit bild och dålig kvalle, men tänkte att ni kan få se lite ungefär hur de såg ut. Ska försöka fixa bättre bilder !
Kommentera inlägget här: