Valborg

Hej igen! Är hemma nu, i sängen redo för kvällen. Det var roligt hos kusinerna, och god mat. Riktigt god efterrätt! Nellie hade gjort oreocheesecake, och jag tycker vanligtvis inte om cheescake, men denna var riktigt god! Ska nog också göra den nån gång. 
 
Efter massa lek och massa mat så åkte vi dit paraden och majbrasan skulle vara. Så gick vi med paraden typ halva vägen, sen var vi vid majbrasan. Jag träffade Wilma så vi stod och pratade, sen var det raketer, sen åkte vi hem. Kändes lite ovärt, men jag fick ju i alla fall träffa Wilma. 
Nästa valborg får jag se till att jag inte ska upp tidigt dagen efter och tävla, så jag kan fira valborg ordentligt med mina kompisar! Känns ju lite sådär att se alla kompisars mystorys nu.. Men sånt är livet! Håller man på med en sport där man är väldigt målmedveten så får man offra vissa saker. 
 
Nu ska jag se på nått avsnitt av friends, och äta kvällsmacka. Sen, innan jag ska sova, ska jag förbereda mig mentalt för imorgon. (Låter jättetöntigt, men det är väldigt skönt sen dagen efter när man inte ens är nervös.) Sen sova. 
 
Vi hörs imorgon, godnatt