glömde kameran...

Hej på er! Skoldagen har varit bra och kort. Fick mycket gjort under historian och det var ju enda lektionen vi hade. Sen gick jag hem till lägenheten och väntade i nån halvtimme på att pappa skulle hämta mig. Har precis kommit hem från stallet och sitter och äter kvällsmat. Ska hoppa in i duschen så fort jag har ätit klart. 
 
Igår var Alva på Stockholm International Horse Show och där köpte hon lite grejer+fick lite gratis grejer. Så jag har fotat de grejerna jag har fått/köpt nyligen. Smart som jag är så har jag glömt kameran i stallet... Tur att den är inlåst i alla fall, men ändå. Så kan inte visa några bilder än fast allt är fotat haha... 
 
Red med den nya filten och det nya bettet idag. Jag typ kröp in i filten så gott det gick i varje skritt paus för det var så galet kallt... Äääälskar filten! Seriöst min största craving under varje ridpass resten av vintern typ! Bettet var det inte heller nått fel på. Tror det var nån storlek mindre än hans andra bett, men det gör absolut ingenting. Tyckte denna storlek var mycket bättre. Kommer köra på 11,5 varje gång jag köper nytt bett nu. Kommer köra med mitt vanliga bett för det mesta, och enbart variera med det raka bettet som jag nu köpt. Gillar inte stångbett egentligen, men tandläkaren rekommenderade det till L så det fick bli det! Lilleman är ju helt okänslig så han bryr sig inte! :) 
 
Damasker är köpta nu också, men det är fel storlek och fel färg haha! Så vi ska byta dom. Men för övrigt gillar jag dom riktigt mycket! Alva och pappa köpte dom på sihs men eftersom dom gissade på att det var fel storlek och fel färg (dom jag egentligen ville ha var slut där) så fick pappa numret till "försäljaren" så vi ska ringa och fixa rätt färg och storlek! :) 
Och micklem tränset ska också beställas så fort vi vet att damaskerna är fixade. Så nu börjar allting äntligen hamna i hästgarderoben efter en lång tid på önskelistan ;) 
 
nej, nu måste jag duscha. Vi hörs imorgon kram!
hahah en mini-alva och en mini-stina