Rida ut

Idag red jag ut. Blev (nästan) rörd till tårar idag igen av våran utveckling. För 1 år sedan var jag liiiivrädd för att rida ut. Idag kunde jag ha halv långa tyglar och lita på honom till 100. 

Red alla gångarter och typ med alla underlag haha! Red på stigar, i knädjupa vattenpölar, klättrade "ute i terrängen" bland träd, hoppade över ett nerfällt träd (!!!), travade på "sand volten", gick över stockar och stenar osv. 

Han skötte sig heeela tiden! Det var vid ett tillfälle där han försökte vända om men jag vände bara tillbaka och han slutade bråka. Och sen när vi skulle ner i det djupa vattnet första gången så tyckte han att det var lite obehagligt men det krävdes inte mycket övertygning! 

Det jag är mest glad med idag är nog att jag hoppade över det ner fällda trädet. Jag travhoppade det 3 gånger för att känna mig lite mer bekväm med det, och han skötte sig jätte bra! Han har aldrig hoppat ute i skogen förut (över hinder, men inte över stockar och sånt) och han tvekade inte en sekund! Han hoppade väldigt högt över men det hade jag räknat med. Sen landade han i galopp men bröt av till trav efter ett galoppsprång. 
Idag får lilleman fasen 10 av 5 möjliga stjärnor ;) 
När vi var tillbaka i stallet sköljde jag av hans leriga och blöta ben med varmt vatten innan han fick gå in i boxen och äta. <3 

Skolan gick väl bra idag typ. Inget speciellt hände. Gick 3 km på gympan, annars var väl allt som vanligt typ haha! 

Nu ska jag äta och sova. Är så trött så jag somnar när som helst. 
(Lär se på film eller nått och inte sova förrän typ midnatt igen.... Hehe) 


Godnatt! 


Detta träd hoppade jag över (där det inte är några grenar som sticker ut) ser jätte litet ut, men det var väl typ 40 cm. Så det var ju inte högt eller nått haha!