2014

JANUARI
 
 
 


 

Januari började såklart med nyår. Resten av januari bestod av djur, skolan och träning för det mesta. Var mycket i stallet och var mycket med katterna också. Jag tränade en del i Januari också.
 
 den största händelsen under Januari var nog 8 Januari då jag var i Stockholm och blev fotograferad för modell agenturen Stockholmsgruppen. Då när jag var i Stockholm såg jag också samir och thobias från paradise hotel ;) haha! 
 
Det hände inte så mycket mer spännande i januari faktiskt haha! 
 
 
FEBRUARI
 
 
 
 
Februari bestod av konfa, stall, skola, träning och kompisar.
 
 
Mars:
 
I mars så var jag mycket hos lilleman, tränade, fotograferade mycket och fick mitt hjärta "krossat" haha! skrattar bara åt det idag. fattar inte hur jag kunde falla för den idioten? hahaha
 
April:
 
April innehöll att vara i butorp, vara i stallet, lära känna nytt folk, fira påsk, raka lilleman osv. Ja, ni ser ju bilderna!
 
Maj:
 
maj då? ja, jag tävlade, var med minn syster på tävling, christer  fuglesang var på skolan, firade valborg med min bästis, osv. Bilderna får tala för sig själva ;)
 
Juni:
 


Ja, i Juni hände det mycket. Bilderna får tala för resten av månaderna, om jag inte har något att förklara eller så :)
 
Juli:

 
 
augusti:
 
September:
 
Oktober:
 
 
November:
 
 
December:
 
till december fick ni inte så många bilder, men bilder som jag tror att ni kanske inte har sett :)
 
 
Jag har haft ett superbra år! 2014 var tuuuusen gånger bättre än 2013, och 2015 ska bli miljoner gånger bättre än 2014! :D
 
2015, jag är redo!
Kommentera inlägget här: