Dagens

Hallojjj! Sitter just nu och äter. Ridpasset idag var lite sådär. Hade bommar på snett-igenom-vägen (en varsin bom åt båda hållen) och tänkte öva på att byta galopp, men det sket sig... Han bytte typ 1 gång av alla gånger jag galopperade över dom.... Men han kom i alla fall rätt på bommarna och var arbetsvillig/framåt. I slutet la jag upp det på ett par sockerbitar/klossar eller vad ni nu kallar det. Hoppade det 4 gånger första gången var det lite för snabb galopp så han hoppade av väldigt tidigt och jag var inte beredd och flög fram och han började bocka haha! Men jag satt kvar ;) andra gången var perfekt. Rätt avstånd, rätt fart och rätt galopp innan och efter (och jag hängde med haha) tredje gången kom han väldigt nära och bytte inte galopp efteråt, men fjärde gången var perfekt igen :) 

Han var riktigt svettig efteråt eftersom han börjar få vinterpäls och det blev väldigt mycket galopp på ridpasset. Så efter en dusch fick han ställa sig och äta med fleece täcke och torka medans jag fixade hans nya träns som jag köpt. :) 

Nu ska jag försöka få internet, annars ska jag hitta nånstans där jag har internet och då ska jag kolla på Andrea, Ricky, chris och brents serie på yt :)