När tankarna tar över...

Idag har jag packat, köpt lite saker, sett på fotboll och fått en ny fotbollsspelare-favorit. Neymar Jr! 

Ligger i min säng i mörkret och försöker sova, vilket inte går så bra... Tankarna tar över och jag tänker för mycket. 

Nu är sista natten i min egna säng på flera dagar. Det jag kommer sakna mest är Örjan och lilleman. Seriöst tveksamt om jag klarar mig utan dom... Men ska försöka ha en bra tid på lägret och sen när jag kommer hem kan jag njuta ordentligt av att få gosa med Örjan och rida lilleman :D 

Snart är konfan slit och jag har konfirmerat mig. Då kommer min sommar börja på riktigt. Jag ska verkligen göra ALLT för att köpa lilleman. Har även några planer att testa för att få honom. 
Problemet med köpet är att pappa och mamma tycker att han är för dyr eftersom han har en massa problem och det är även väldigt svårt att sälja häst just nu så därför borde priset va mycket lägre än det är, men jag ska berätta för pappa mina "planer" och sen bara be till Gud. Jag kan inte göra så mycket mer än det. 

För utom lilleman så kommer jag kanske åka till Liseberg, jag ska till Boda Borg och jag ska träffa kompisar. Det är väl det jag har framför mig resten av sommaren. 

Ska snart försöka sova igen. Men jag har ingen list för jag vet ändå att jag inte kan somna... Jag har jätte svårt för det just nu... Jag sitter lixom och googlar på sätt att lättare somna klockan 2 på natten fast jag släckt lampan för 4 timmar sedan... :/ men får börja försöka somna tidigt och hoppas på att somna innan 3.. 


Jag packar seriöst alltid i massa små väskor...