Måndags-bloggaren??

Hej igen haha! Verkar vara min grej att blogga på måndagar enbart just nu... hahah! Men blir ju att jag har fullt upp under veckan och helgen och när det sen blir söndag kväll/måndag är det dags att planera veckan, och då är det skönt att få skriva av sig lite om det och vad som varit. 
 
Nu är det i alla fall starten på tentaveckan och jag kickstartade det med några timmars plugg med Marcus imorse. Fick faktiskt mycket gjort, så är nöjd! Drog till stallet efter det, runt 15-tiden skulle jag tro, och red Greta vilket gick superbra. Blåste extremt mycket så hon var lite spänd då och då, men när hon väl fick en uppgift var fokuset rätt. Och vi fick faktiskt till några riktiga språng idag! Duktig som tusan var hon. Sög tag i "hindrena" (upphöjda bommar mer egentligen hehe) och anpassade språnget för att komma rätt. Finns ju självklart mycket kvar att öva på, men det är skönt att det funkar så bra från början och att hon inte visar något tecken på att hon inte tycker om det. 
 
Imorgon är det dags för seminarie på morgonen, efter det blir det nog att stanna kvar och fortsätta med ett grupparbete och försöka komma en lång bit på vägen. Sen ska jag nog hem och plugga lite, samt vila. 
 
Onsdag blir det plugg hela dagen och häng med föreningen på kvällen, torsdag blir det plugg och stall, fredag är det tenta. 
 
Men nu är det läggdags, så hörs vi när vi hörs! Kramis
Saknar sönder!! Levde livet där. 

11 timmars skoldag

Hejsan! Det blev alldeles för lite plugg gjort idag.. Först var jag hos min syster och planen var att plugga där och få hennes hjälp. Blev istället att jag hälsade på systersonen och blev smått barnvakt/lekkompis till systerdottern haha... Sen åkte jag hem, käkade mat, körde min syster och åkte till stallet. Efter stallet blev det dusch, handla snacks för imorgon, äta mat och nu sitter jag här i sängen och ska sova... 
 
Däremot blir det plugg HELA dagen imorgon. Har lixom schema med plugg inplanerat från 9 till 20. Först blir det psykologiföreläsning 9-12, sedan plugg med Dani 12-15, sedan plugg med Marcus 15-18, sedan genusföreläsning 18-20. Så jag får alltså käka både lunch och kvällsmat på skolan imorgon :))) Men jag behöver hela dagen till plugg (egentligen hela veckan..) för att ens ha nån chans alls att klara tentan som är nästa vecka (!!!!). 
 
Så det är väll bäst att jag lägger mig nu så jag är hyfsat uppvilad inför 11 timmars konstant plugg imorgon! 
Så vi hörs snart igen, nattinatti!

(Btw, min bror och hans flickvän fick en liten William under natten till måndag<333) 
Den här bilden ger mig en inre ro, helt seriöst. 

hej o hå, fullt sjå

Hej på er! Nu är jag här igen, en vecka senare haha! Jag har nätt o jämt överlevt veckan och är verkligen inte redo för ännu en vecka med kaotiskt mycket plugg.. Men jag får kämpa på. Förhoppningsvis är det lugnare om 2 veckor. 
 
Har under veckan nästan bara pluggat. Varit på föreläsningar, pluggat i skolan, pluggat hemma, varit i stallet, pluggat under nätterna, ätit, sovit osvosv. Var dock på fest i fredags så det var skönt att göra något annat en kväll. Dock slutade kvällen i kaos.. Men efter en bussresa på första bussen jag såg och en dryg mils promenad 3 på natten, full, ensam, i regnet, ute i skogen, med en död mobil och därmed inget lyse eller någonting, - så var jag i alla fall hemma runt 4-5 tiden och fick sova tryggt i min egna säng, vilket var underbart. Jag får ju även skylla mig själv om jag dricker när jag är så psykiskt instabil som jag varit denna vecka. Alkoholen är ju ångestframkallande, så då blir det att jag snear så fort jag blir ensam.. Men jag tog mig hem i säkert förvar och mina ägodelar kvar. 
 
Har under helgen även gått och blivit moster igen! Och senast imorgon blir jag faster!!!! Min syster fick sitt andra barn i slutet av veckan och min brors flickvän är 2 veckor efter bf imorgon, så då ska hon sättas igång!! :DD 
 
Imorgon har jag inga föreläsningar heller så då ska jag till min syster och hälsa på min systerson för första gången, och även hänga med min älskade systerdotter. Samt få hjälp av min syster med plugget. Men vi får se hur mycket som blir gjort med 2 ongar runt oss haha! Ska även skjutsa lillsyrran på hockeyträning och åka till stallet o rida Greta. 
 
Nu ska jag däremot hitta något att äta och sen skriva dagbok för att rensa tankarna lite djupare än jag vågar göra här :) Sen blir det sömn!

Vi hörs snart igen, ta hand om er! Kram
 Jag klarade mig genom hela grundskolan samt gymnasiet och tog studenten med fullständiga betyg. Då klarar jag universitetet.