stresschemat framöver

Hej! Börjar piggna till mig lite och sitter faktiskt ute i solen och äter frukost nu! Tänkte att jag kan berätta lite ungefärligt hur mina veckor ser ut framöver så ni eventuellt förstår min stress..
 
v. 19 (nu) 
ons: sjuk men ska iväg och göra en sak (som jag berättar när jag har gjort det och har bilder på det), eventuellt vara hästskötare, käka räkor med kompisar, sova över på skolgården 
Tors: fyller år så förhoppningsvis kan jag chilla lite då 
fre: fira min födelsedag med kompisar
Lör: jobba 10-19
Sön: släktkalas/poängjakt/plugga (vet ej exakt vad än 
 
v. 20
Mån: skola
tis: skola, historiainlämning, samhällsprov
ons: skola, svenska np muntligt
tors: skola, mösspåtagning 
fre: skola 
lör & sön: planera inför studenten och börja packa för napa 
 
v. 21
mån-fre: skola (allt som inte är klart/godkänt ska göras om inför betygssättningen) 
(Ons: möte hos kuratorn. Fre: betygen sätts, åker till arlanda) 
Lör: napaaaa
sön napa
 
v. 22
mån-lör: ,napa 
sön: VILA 
 
v.23 
mån: kolla på bal
tis: gå på bal 
Ons: Sova!! 
Tors: Student! 
 
Sen var jag ju sjuk igår och missade svenska NP skriftligt, så det kommer jag väll få trycka in nånstans under vecka 20
 

Blir bara värre

Hej! Har egentligen ett 4 timmars långt nationellt prov idag, men jag vaknade upp sjukare än sjukast. Feber, allergi, förkyld, halsfluss mm. Och min hals är så svullen att jag får kväljningar så nu ligger jag i sängen med en hink bredvid mig :))) 
 
Så NP får skjutas upp trots att det är det absolut sista jag vill. Får bara hoppas att jag blir bättre under dagen, för imorgon ska jag nämligen tatuera mig! Och det kommer inte gå om jag har kräkreflexer redan innan med tanke på min nål-rädsla. 
 
Tror jag har blivit såhär sjuk för att jag har stressat ihjäl mig i flera veckor nu, och nu börjar jag slappna av liiite eftersom jag är klar med mycket. Har egentligen bara prov kvar. Så då tyckte väll någon högre makt att jag skulle bli sjuk istället. :-)) 
 
Så idag ska jag göra allt jag kan för att bli frisk. Försöka få i mig något, VILA och typ trycka i mig mediciner
 
Har ni några tips för att minska svullnaden i halsen?? 
Hit vill jag ju inte komma igen iaf

Stress blandat med gråt

Hej. Mår inte bättre än tyvärr. Har även fått en stor press från skolan nu också då vi håller på med det sista i ALLA ämnen nu och allting ska in/skrivas prov på seriöst samtidigt... Så just nu är jag såååå stressad. Och så ledsen för förra veckans händelse. Jag pluggar som ett as, jag gymmar, jobbar, och går i skolan. När jag inte gör det så gråter jag och har panikångest. Och tänker för mycket. Kan inte sova på nätterna heller. Har aldrig varit med om så mycket sömnproblem som jag har haft denna vecka. Jag kan lixom ligga vaken i flera timmar och verkligen KÄMPA för att somna, men det går inte... 
 
Nu ska jag i alla fall hämta min syster i stallet. Har tårar på g känner jag, och en extrem klump i magen. Så det lär bli en gråtandes biltur, får bara hoppas att det enbart är syrran jag ska hämta och inte hennes kompisar också. 
Vi hörs
throwback...