hjärna på högvarv

Hej! Gud vad roligt att Madeleine, som jag skrev om i inlägget innan, vann hela talang! Det förtjänade hon!!! 
 
För tillfälligt är det väldigt mycket i mitt huvud. Har mycket personliga saker som jag hela tiden går och tänker på samt oroar mig över. Sedan är det mycket i skolan och dessutom mycket som händer utanför skolan med kompisar, pojkvännen, fester, studenten osvosv. Men jag försöker sortera lite i tankarna och lägga mest fokus på det som är viktigast. Dock så är det mesta viktigast på olika sätt för mig... hahah.. Men jag får försöka lösa det. En sak i taget lixom. 
 
Under helgen har jag i alla fall bland annat varit med Erik. Vi hade det väldigt mysigt, fast vi sov mest hahha! Så är det ibland:) Vi har i alla fall pratat massa seriöst snack som både har klarat ut vissa saker men också gett mig vissa nya tankar. Men det var i alla fall väldigt skönt att få sova bredvid honom under natten. <3
 
Imorgon börjar ännu en skolvecka. Har prov på torsdag, men förutom det tror jag inte det är någon deadline denna vecka. Har visserligen massor som jag måste jobba med mycket även om det inte ska in just denna vecka. 
 
Till helgen kaaanske jag ska träffa erik en stund, men det är inte bestämt än. Ska i alla fall käka räkor med marre, simme, alva och ebba på fredag vilket ska bli riktigt mysigt! 
 
Men nu ska jag försöka sova så jag har energi för vad morgondagen har att erbjuda..
Godnatt finisar
En trip till London hade varit välbehövligt! Gärna avgång ditåt imorgon och ingen hemgång förrän tidigast en månad senare!

Ren jävla talang

Hejsan! Har precis sett klart andra semifinalen i talang och jag känner verkligen att jag måste dela med mig av min favorit i år. Alltså det är så sjukt. Hennes audition OCH hennes semifinalnummer fick mig att rysa över heeeela kroppen och även fick det mig att verkligen tappa hakan. 
 
Alltså hon är FEMTON ÅR! och har lärt sig detta via youtubeklipp! Alltså jag är så imponerad. Titta och njut. 
 
 
Jag kommer helt seriöst ihåg när jag såg hennes audition. Var ensam hemma, satt i soffan och höll på med mobilen med talang i bakgrunden också kom madeleine in och introt började och jag satt helt obrydd och typ spelade nått spel. Sen började hon sjunga och jag bara kolla upp på tvn och satt med öppen mun i chock typ. Alltså HERREGUD vad duktig hon är! 
 
 
Och inte var hon sämre i semifinalen. Nu visste man ju ändå att hon sjunger opera, men ändå blev jag helet chockad över hennes röst. WOW WOW WOW säger jag bara!! 
 
HEJA MADELEINE HILLEARD!! Hon förtjänar VERKLIGEN vinst i talang!

På agendan

Hejsan! För tillfället känner jag mig väldigt produktiv. Kan vara för att jag har någon slags stress och ångest över mig som jag då dämpar genom att planera och ta hand om saker jag kan kontrollera, som till exempel skolarbete, städa och planera. Så jag tänkte bara uppdatera er om vad som händer i mitt liv atm. 
 
I helgen var jag med Erik och på söndagen gymmade vi ihop, för nu har jag äntligen gymkort! Så träningen har jag alltså kommit igång med! :D
I måndags var det studiedag och då pluggade jag på som bara den. Gjorde klart 2 inlämningsuppgifter samt gjorde hälften på en tredje inlämning. 
Jag har tagit beslutet att inte gå på 100-dagarsfesten (studentfesten) då inträdet är extremt dyrt och jag har dåligt med pengar just nu, så jag ska istället köra hem mina kära berusade vänner så att alla kommer hem säkert. 
Idag ska jag iväg och provrida en häst som jag eventuellt ska hjälpa till med då ägarna ville ha hjälp att utbilda den samt starta några hopptävlingar för att döttrarna var inte så erfarna och inte heller hästen så de var inte riktigt redo att utbilda hästen själva. Så jag ska troligtvis hjälpa till med det, om allt funkar dvs. 
Har förnyat/håller på att förnya all medicin jag äter. 
Har sökt jobb på flera olika ställen. 
Jag har skrivit upp vad för möbler mm. jag ska ha i mitt nya rum. 
 
Så nu tänkte jag städa mitt nya rum så att jag kan smått börja inreda. Ska även städa mitt nuvarande rum så det blir lite enklare att flytta över det som ska flyttas över sen. 
 
Städa garderoben ska jag nog göra också, och rensa i mina hästsaker för att kunna sälja det jag inte ska ha kvar. 
 
Så det är väll bäst att jag sätter igång! :) 
 
Vi hörs haha