Sjukaste någonsin

Har alltså precis kommit hem efter att ha spenderat natten i en jäkla hotellsvit??? Fråga mig inte hur det blev så, för det vet jag knappt själv hahha! Men jag fick i alla fall uppleva en av mina livs bästa dagar igår och inatt. Lixom när klockan var 04.30 så ringde vi till receptionen och beställde room service-frukost till morgonen. Och vi badade jacuzzi och drack champagne och vin. Alltså ni hör ju, det var helt overkligt! 
 
Men nu har jag sagt hejdå till min svit-delare hahah! Och ska göra mig klar för att ta mig an midsommar. Under dagen blir jag troligtvis bara hemma och vilar och fixar mig. Sen ska jag till kompisar vid 18 tiden och sen blir det fest! 
 
Men vi hörs senare, var bara tvungen att berätta om detta för er hahahha! 
Glad midsommar på er !
 

FyFAN vad jag är bra!!!

Frånvaron här har varit av en anledning vill jag bara börja med att säga. Jag ska väll försöka bli bättre nu under sommaren. 
 
Det har alltså varit en månad sen jag senast bloggade. Och sen dess har en del hänt och en del har fortsatt som då. Ska väll försöka göra en liten lista med saker som hänt och inte hänt den senaste månaden. 
 
Jag har tatuerat mig (!!!) 
Firat min födelsedag med kompisar
Pluggat och skrivit prov som en gaaalning
Varit i Ayia Napa ! 
Varit på bal 
Tagit studenten 
Jobbat lite då och då
Ännu inte blivit frisk :-)))) 
Fortfarande singel 
 
Tror det är det som har hänt. Får väll ta en sak i tagit lite närmare nu då. Vi börjar väll med tatueringen. Jag har tatuerat en ros på vänster underarm. Tatueringen har en ganska djup mening för mig och jag är fruktansvärt nöjd med den. Tatueringens mening kan ni fråga mig personligen om ifall ni vill veta. Sen håller jag en del av meningen för mig själv också, men varför just "där och då" får ni fråga om. 
Min födelsedag var väll helt okej. Hade en mysig middag med vänner. För övrigt blev det inte så mycket firande. Plugg och prov finns det inte så mycket att säga om. Grinade av stress i typ 2 veckor konstant och var heeelt förstörd. Men allt blev avklarat! 
 
Sen var det Ayia Napa med 9 tjejkompisar. Såååååå kul! Väldigt påfrestande och verkligen inte en vila-upp-sig-semester. Men jag trivdes riktigt bra trots stark sol och rötet hotell. Brände mig så jag var fruktansvärt röd, sov på en så hård säng att jag fick blåmärken, typ hela gänget blev sjuka och festade varje dag i 7 dagar i sträck. Men JÄVLAR vad kul det var! Vissa kvällar var sjukare än andra. Sedan vad som hände i napa mer exakt - det stannar i napa ;) 
 
Balen var helt okej. Att betala 900 spänn för det kändes lite sådär, men det var en rolig upplevelse i alla fall. Och alla var så himla fina! Drog hem runt midnatt och sov som en stock. 
 
Studentdagen. Bästa någonsin! Jag mådde SKIT pga sjuk och ingen lunch och mycket alkohol och ingen sömn m.m. Men jag tog mig igenom dagen och är så tacksam över alla som ville fira mig. Även så JÄVLA stolt över mig själv att jag nu gått ur skolan, dessutom med bättre betyg än förväntat. Näe, fyfan vad jag är bra. En stor jävla klapp på axeln till mig!! 
 
Jobb. Ja, vad ska man säga. Mitt i allt skolarbete fick jag åka iväg och tjäna lite pengar också. Och det kan väll vara en bidragande faktor till att jag ännu inte blivit frisk. (Ihop med mycket skolarbete, mycket fest, lite sömn och mycket stress) 
Sist så är jag ju också fortfarande singel haha. Vet inte riktigt vad man ska säga. Tråkigt såklart. Har ju insett det senaste halvåret att jag verkligen är en förhållandemänniska. Men har åtminstone fått en månad nu att leva ut det riktiga singellivet i samband med napa och student. Men nu känner jag mest att jag vill gärna somna i någons famn på kvällarna igen. (och inte vilken famn som helst..) 
 
Nu har jag i alla fall en hel vecka ledigt innan jag börjar slita på jobbet igen. Då blir det att kurera sig och försöka bli frisk. Börjar jag inte bli bättre under helgen så blir det troligtvis sjukan igen och checka att allt står rätt till. 
 
Men nu ska jag äta godis framför en film, för första gången på en månad, utan att behöva stressa över att jag måste somna snabbt för att jag ska upp tidigt dagen därpå. Fyfan vad gött det ska bli! 
Två från napa ovan, och en från balen här under.