en sne nyår

Hej på er! Nu är det lite drygt ett dygn sedan klockan slog från 2017 till 2018. Mitt nyårsfirande blev mestadels bra. Det var dock några delar som var kaos då det blev liiite för många shots och annan alkohol... Nej, jag däckade inte och jag spydde inte heller. Men jag sneade totalt och jag o E bråkade först nån timme innan tolvslaget och sen igen en stund efter. Det var inga stora bråk och det vi bråkade om var skitsaker. Men jag grät som bara den och kunde inte sluta. Men eftersom man har världens bästa pojkvän så tröstade han mig, snackade med mig och torkade mina tårar samt gav mig vatten <3 
 
Men jag känner att vi drar ett streck över de delarna och bara tänker på den goda maten, härliga människorna, nytt år och goda drinkar! (Lite FÖR goda för mig dock hahaha...) 2018 måste verkligen bli året jag lär mig hantera alkohol ;) 
 
1 Januari bestod av en lång sovmorgon, mys med bästa pojkvännen<3, serietittande med honom, mat och firade hans lillasyster som fyller år 3e januari. Sen tågresa hem också runt 20. Skulle egentligen sova kvar en natt till och ta tåget hem på tisdagsmorgonen när han åkte till jobbet, men då hade jag blivit tvungen att gå den sista milen hem samt gå upp tidigt haha.. Så jag tog kvällståget hem och blev hämtad i stan av pappa. 
 
Nu ska jag ta tag i livet, tänkte jag säga, nejmen jag ska checka av lite grejer som måste göras om jag ska uppnå mina 2018-mål ;) hahah! 
 
Vi höres, kram o godnatt
Nyårskyssen blev av i alla fall <3
Kommentera inlägget här: