livet kom emellan

Hej på er! Jag är inne i en superduperstressig period. Lixom förra veckan var det en kväll då jag försökte plugga men jag fick ett mentalt breakdown istället och låg på golvet, helt stilla, stirrade upp i taket och tårarna bara rann. Är även mitt uppe i körkortstagandet och har massa prov och inlämningar. Lämnade in en grej idag som skulle in i tisdags, och jag lämnar verkligen aldrig in saker sent.. Sedan har jag även haft ett litet bråk med Erik som jag har varit sååå stressad över! Nu är det som tur är löst och det är bättre än nånsin mellan oss skulle jag vilja säga. 
 
Förutom att detta har stressat mig så har jag även varit deppig. Både på grund av min sjukdom och på grund av att jag varit utan Lilleman i två veckor nu och att det snart är 3 år sedan min älskade farmor gick bort. Jag håller även på att söka jobb, försöka hitta någon annan häst jag kan rida då och då, försöker spara pengar men det går sådär, ska börja gymma osvosv. 
 
Helt enkelt; Jag är så stressad att jag seriöst kommer gå in i väggen snart. Därför blir bloggen lidande, men det här är ju en plattform jag vill använda när jag VILL. Vill inte ha en press att jag måste blogga varje dag. Men jag kikar in här lite då och då och skriver av mig :) 
 
Igår var jag i alla fall ute med kompisar. Det var kul men jag var så otaggad på det eftersom jag är så stressad. Men jag tvingade ut mig i alla fall och kom hem vid 2 tiden. Förra veckan var det studentfest mitt i veckan också, då kom jag hem 5, somnade halv 6, gick upp halv 8 och åkte till skolan :D haha, men det var det faktiskt värt för den kvällen var galet rolig! Förra fredagen körde jag, alva, simme, marre och ebba räkfrossa hos alva också vilket var riktigt nice! Men förutom det så har jag mest varit hemma och pluggat, stressat och grinat typ haha.. 
 
Men efter de kommande två veckorna så tror jag att det börjar lugna ner sig igen. Speciellt denna vecka som kommer nu är riktigt kaotisk. Jag ska, förhoppningsvis ta körkort, (alltså jag ska köra upp, men om jag klarar det får vi se..), jag har en inlämning på tisdag som jag inte börjat med:))) och jag har ett prov på onsdag som jag inte vet vad det handlar om. Sen ska jag även sova hos erik tis-ons eftersom det är alla hjärtans dag på ons så vi ska fira det på tisdagen då han har träning på onsdag. 
 
Så jag ska faktiskt sätta mig och plugga historia nu tänkte jag. Så hörs vi när vi hörs, kram
 
Kommentera inlägget här: