Bitterheten

Hej. Har precis landat i min säng med datorn i knät och känner att jag behöver skriva av mig lite. Jag är så frukansvärt bitter för tillfället. Nästan PMSig, men det känns ändå inte som PMS, samt att jag har inte mens, ska inte få det snart och har inte tidigare fått pms av mina p-piller. Men nu när jag kom hem och kunde tänka lite klarare så tror jag att jag kanske kommit på varför jag mår skit och är fruktansvärt bitter just nu. 
 
Introvert-heten. Alltså jag är ju introvert vilket betyder att jag blir väldigt trött av nya intryck och kan bli utmattad av att umgås med människor/vara bland mycket människor. Och idag har jag först åkt bil (=det är rätt nytt fortfarande, det är också en massa möten med andra bilar som stressar osv.), sedan skola (=mycket människor, jobbigt med plugget så man blir trött i huvudet), sen var jag på apoteket (=mycket nya människor) och sen bil hem för att packa och vänta på pappa. (=stressigt). Sedan åkte vi till ett gym jag inte varit på förr och tränade (=nytt ställe+massa människor+ny typ av miljö=en introverts värsta mardröm typ) sen efter det åkte vi till min syster och systerdotter (=jobbigt att ta hand om en bebis som skriker och springer runt osv.) och sen fick jag ingen skjuts hem utan fick ta bussen och gå i kylan (=vilket lade på mer irritation på min redan utmattade kropp) 
 
Så, en kortare version: jag är fruktansvärt trött i både kropp och huvud så därför blir jag bitter och behöver vara själv. 
 
På grund av detta tänkte jag nu stänga in mig i mitt rum, stänga av mobilen och se film och eventuellt gråta ur mig lite. 
 
Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall 
Natti
Ni anar inte hur mycket jag ville komma hem till en hund idag som skulle ha hoppat upp på mig, överlycklig över att jag är hemma. Det hade behövts. 
Kommentera inlägget här: