spola fram tiden

Hej, är så extremt uttråkad så tänkte skriva av mig lite här hehe 
 
Har varit ensam hemma nu i 4 dagar och det har varit rätt skönt men lite tråkigt efter ett tag eftersom bla att min pojkvän har haft matcher under helgen och jobb på vardagarna, så jag fick bara vara med honom söndagkväll till tidig måndag morgon :( Nu har famijen kommit hem i alla fall men jag är typ redan trött på dom hahha...
 
Alltså jag vill bara rida! Men det är så fruktansvärt kallt ute nu, OCH typ snöstorm, så jag vill inte sätta en fot utanför dörren. Åååh är så frustrerad över att jag inte kan göra något åt vädret! Vill bara ha sol och värme, plusgrader och ljust till sent på kvällen. Blir galen på det här!! Har ju en del hästar jag kan rida, men jag vill inte binda mig vid något måste så länge det är så här kallt (alltså typ skaffa medryttarhäst). 
 
Jag har åtminstone hästar på en gård i närheten som jag får rida när jag vill utan att binda mig vid det. Så det känns skönt i alla fall att jag KAN åka iväg nån dag lite spontant när det inte är 20 minus och storm. Men ändå, är så irriterad på vädret verkligen!! 
 
OCH så fruktansvärt rastlös. Lixom jag kollar min mejl typ 5 ggr om dagen bara för att se om jag fått nått mejl om jobb eller hästar eller NÅGOT som jag kan engagera mig i. Just nu går jag mest bara runt och städar, lagar mat, äter, städar, sitter vid datorn och runt igen. 
 
Aja, ska väll lägga pussel eller nått nu så jag kan fokusera på nått haha
 

söndagsnatta

Nu tar jag snart natta och laddar upp inför sista skolveckan innan lov. Imorgon börjar jag veckan med engelskaprov direkt på morgonen, lagom rolig start på veckan.. Men då får jag det klart i alla fall. Sedan har jag ett religionsprov senare i veckan och en inlämning. Det jag är mest stressad inför är religionsprovet, men resten känns ganska lugnt. 
 
Idag har jag i alla fall fått rida en sväng igen! Nästan en månad sen senast nu, så det var riktigt roligt. Följde med syrran till sin foderhäst och stallägaren/hon som äger alla hästar sa att jag kunde ta en av de lediga ponnyerna och följa med ut på en ridtur med. Så jag tog med en av mina gamla favoriter - Drutten! Han var verkligen en riktig drömhäst förr. Lång pannlugg, hovskägg, men ändå inte klumpig i sin kroppsform. Superfin i dressyren också. Nu är han dock lite tjockis och tovig iochmed att det är mest småbarn som sköter honom. Igenomriden hade han inte blivit på ett tag heller märktes hahah, men det var kul att få rida och extra kul att rida någon annan än Lilleman som jag är van vid. Blir lixom mer lärorikt och nytt med en annan ponny. Och han var riktigt fin på slutet. 
 
(Bor nån som läser detta i karlstad och har häst, skriv till mig så hjälper jag till med ridning eller vad ni nu vill ha hjälp med!) 
 
Nu ska lilla jag försöka hitta nån bra yt-video eller nån serie och sen sova. (Är så trött på alla videos, serier, program och filmer för tillfället.. Det som är bra är typp linn ahlborg, zennufer och wahlgrens värld, men jag har ju sett allt som finns där.. Så TIPSA!!!) 
Nattinatti
Gissa vem som saknar sommar och värme...!!

Bitterheten

Hej. Har precis landat i min säng med datorn i knät och känner att jag behöver skriva av mig lite. Jag är så frukansvärt bitter för tillfället. Nästan PMSig, men det känns ändå inte som PMS, samt att jag har inte mens, ska inte få det snart och har inte tidigare fått pms av mina p-piller. Men nu när jag kom hem och kunde tänka lite klarare så tror jag att jag kanske kommit på varför jag mår skit och är fruktansvärt bitter just nu. 
 
Introvert-heten. Alltså jag är ju introvert vilket betyder att jag blir väldigt trött av nya intryck och kan bli utmattad av att umgås med människor/vara bland mycket människor. Och idag har jag först åkt bil (=det är rätt nytt fortfarande, det är också en massa möten med andra bilar som stressar osv.), sedan skola (=mycket människor, jobbigt med plugget så man blir trött i huvudet), sen var jag på apoteket (=mycket nya människor) och sen bil hem för att packa och vänta på pappa. (=stressigt). Sedan åkte vi till ett gym jag inte varit på förr och tränade (=nytt ställe+massa människor+ny typ av miljö=en introverts värsta mardröm typ) sen efter det åkte vi till min syster och systerdotter (=jobbigt att ta hand om en bebis som skriker och springer runt osv.) och sen fick jag ingen skjuts hem utan fick ta bussen och gå i kylan (=vilket lade på mer irritation på min redan utmattade kropp) 
 
Så, en kortare version: jag är fruktansvärt trött i både kropp och huvud så därför blir jag bitter och behöver vara själv. 
 
På grund av detta tänkte jag nu stänga in mig i mitt rum, stänga av mobilen och se film och eventuellt gråta ur mig lite. 
 
Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall 
Natti
Ni anar inte hur mycket jag ville komma hem till en hund idag som skulle ha hoppat upp på mig, överlycklig över att jag är hemma. Det hade behövts.