Helt slut

Shit vad slut jag är i huvudet nu. Har precis kommit hem från skolan som bestod av ca 6 timmars engelska nationella prov. Det värsta av allt är ju att de från klassen som inte har engelska var lediga idag :-)) Men nu är det gjort i alla fall och nu har jag bara den muntliga delen kvar, men det blir längre fram. 
 
Det har varit väldigt mycket känslor idag också så det var inte helt lätt att hålla koncentrationen genom 4 st prov i 6 timmar när man hade massa personliga problem att tänka på. Men nu har jag i alla fall ventilerad problemet med pacha och även skrivit av mig. 
 
För övrigt så saknar jag lilleman som bara den!! Känner också en stor saknad efter möjligheten att tävla. Lixom ridning kan jag ganska enkelt fixa när jag saknar ridningen, men tävla kan jag inte göra när jag vill längre, vilket känns jättetråkigt och jag vet verkligen inte hur jag ska lösa det. Såååå om nån har en häst att låna ut till tävling så hmu hahahha
 
till helgen blir det bara massa pojkvänsmys. Har inget annat planerat så vi har planerat en helhelg ihop. Jag åker till honom imorgon efter skolan, sen sover vi där. På lördag har han match som jag ska kolla på, sen åker vi till mig och myser här och sover, sen åker han hem på söndag. Ska bli mysigt, och välbehövligt är det också. 
 
Nu ska jag se på nån serie eller något och äta godis för att ladda batterierna till att skriva klart en uppsats som ska in imorgon :-)) 
 
Vi höres, kramis
 
inte helt hundra hahha <3
Kommentera inlägget här: