förkrossad

Hej. Just nu är jag helt förkrossad. Tror aldrig jag har känt ett sånt svek som det som har hänt nu. 
 
Så jag ville bara säga att jag mår sämre än på länge och kommer behöva mycket tid att komma tillbaka till mig själv igen. Så OM jag orkar blogga de närmsta dagarna kommer det troligtvis vara rätt deppigt. Behöver all kärlek jag kan få i alla fall. 
 

k.a.o.s.

Hej på er! Min lördag bjöd på extremt mycket kaos och panik. Kan tyvärr inte berätta vad, men kan säga att det inkluderade polis:)) Men som tur var så hade jag min älskade Erik nära under natten då och morgonen efter, så det var skönt. Annars hade jag väll legat vaken hela natten med panikångestattacker och lite väl mycket tårar... 
 
Denna vecka ska jag försöka vända blad. Har dock vissa kaotiska moment under denna vecka också, men jag försöker att bortse från dem och fokusera på det som är bra, roligt och spännande! 
Något bra och spännande som hände idag var att jag hade min första arbetsdag på nya jobbet och det gick superbra. Nästa blir på onsdag efter skolan. 
Något roligt som inträffar denna vecka är att det är TVÅ veckofester under veckan, alltså fest när man har varit i skolan på dagen och ska till skolan dagen efter igen. Alltid lika kul när halva skolan är bakis under skoldagen ihop hahah. Sen blir det förhoppningsvis erik-mys till hälja, om jag inte ska jobba dvs. 
 
Nu ska jag i alla fall försöka sova. Har haft jättesvårt att sova den sista tiden dock. I fredags när jag kom hem till Erik efter en intensiv skolvecka med väldigt lite sömn så var jag helt förstörd. Jag somnade nästan ståendes.. Erik skrattade åt mig när jag somnade om och om igen på bara några sekunder, också tyckte han såklart synd om mig<3 hahah.. Jag brukar alltid ha så mycket energi när jag är med honom men i fredags var jag helt borta. Lixom vi käkade på en resturang (som jag för övrigt har DRÖMT om att äta på sen långt innan jag ens träffade Erik och fick veta att han bodde nära!) och jag höll på att somna där. Mina ögon var helt rödsprängda och så torra att jag fick kisa för att det inte skulle rinna tårar hahah:( 
 
Nä nu har jag tjatat för mycket om det, NU ska jag sova 
Nattinatti
 

Helt slut

Shit vad slut jag är i huvudet nu. Har precis kommit hem från skolan som bestod av ca 6 timmars engelska nationella prov. Det värsta av allt är ju att de från klassen som inte har engelska var lediga idag :-)) Men nu är det gjort i alla fall och nu har jag bara den muntliga delen kvar, men det blir längre fram. 
 
Det har varit väldigt mycket känslor idag också så det var inte helt lätt att hålla koncentrationen genom 4 st prov i 6 timmar när man hade massa personliga problem att tänka på. Men nu har jag i alla fall ventilerad problemet med pacha och även skrivit av mig. 
 
För övrigt så saknar jag lilleman som bara den!! Känner också en stor saknad efter möjligheten att tävla. Lixom ridning kan jag ganska enkelt fixa när jag saknar ridningen, men tävla kan jag inte göra när jag vill längre, vilket känns jättetråkigt och jag vet verkligen inte hur jag ska lösa det. Såååå om nån har en häst att låna ut till tävling så hmu hahahha
 
till helgen blir det bara massa pojkvänsmys. Har inget annat planerat så vi har planerat en helhelg ihop. Jag åker till honom imorgon efter skolan, sen sover vi där. På lördag har han match som jag ska kolla på, sen åker vi till mig och myser här och sover, sen åker han hem på söndag. Ska bli mysigt, och välbehövligt är det också. 
 
Nu ska jag se på nån serie eller något och äta godis för att ladda batterierna till att skriva klart en uppsats som ska in imorgon :-)) 
 
Vi höres, kramis
 
inte helt hundra hahha <3