Sakta men säkert

Hejhejhallå! Jag kämpar på men det är ju väldigt jobbigt fortfarande. Har ätit EN "ordentlig" måltid sen i söndags och det var subway igår... Men jag försöker verkligen mitt bästa att kämpa på ändå. Var i skolan en halv dag igår och till 13.30 idag. Igår fixade jag mig tillochmed, men idag var det lite sämre så då bara borstade jag tänderna och bytte mjukisbyxor mot jeans innan jag gick till skolan... MEn jag gick dit iaf! :) 
 
Har internetshoppat sååå mycket den senaste månaden... Eller shoppat överlag. Lixom idag köpte jag en tröja för 300 spänn på lektionen väldigt spontant... Dock så blev jag KÄR i tröjan så fort jag såg den så klickade hem den direkt. Har ju pengar på kontot, bara att de behöver sparas till studenten, meeeen det är länge kvar ;) hahahah! 
 
Har verkligen blivit helt galen i mode på sistone. Allt jag bryr mig om typ. Men det tror jag ni har märkt haha:) Lovar att försöka fota allt jag köper också när jag får hem det. Har lite grejer att visa, men blivit så mycket på sistone så vet inte vad jag har visat och inte hahah... 
 
Nu tänkte jag skriva lite tidsinställda och kolla tillbaka för att se vad jag har visat och inte osv. 
 
Vi höres! Hajjjjj
Från prideparaden i helgen! 
Kommentera inlägget här: